Prawo jazdy.
Re: Prawo jazdy.
Aaa rozumiem:) no prawko to jest strasznie dużo kasy do wydania, za sam kurs ja płaciłam 1350 zł, teraz chyba zdrożało już. No i potem egzamin trzeba chyba 150 zł płacić... masakra. Jeszcze zalezy kto ile razy będzie zdawał, jak ja 5 to sobie policz
właściwie to za 4 zdałam, bo raz zapomnialam wziąć dowodu i nikt mnie nie dopuścił:/ A zapłacić za następny musiałam, ten przepadł.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Kayira przy swoim instruktorze czułam się dobrze zawsze pogadaliśmy fajny był ,ale i tka bym sie stresowala na egzaminie nawert jakby byl instruktor.. po prostu wchodiz sie do auta i od razu stres sie wlącza , to coś z czym nie mogę sobie poradzić
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Wiem, że niektóre osoby mają problemy ze stresem
i tu chyba musisz sobie wmówić że to nic takiego
albo że dasz sobie radę
i tu chyba musisz sobie wmówić że to nic takiego
albo że dasz sobie radę
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
wmawiałam soibie tysiące razy przed każdym egzaminem że muszę zdać , że kto jak nie ja ma zdać. To nic nie daje , za 2 lata lub po inżynierce zrobie sobie to prawko moze wtedy bede sie mniej stresowac
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Ja mam już prawo jazdy z 7 lat, ale jakoś mnie nie ciągnie do samochodu. Nie mam problemu z jazdą, ale jeżeli ktoś mnie podwiezie, to zawsze chętnie skorzystam:)
Świetne są te nowoczesne ogrodzenia!:)
- malinka 61
- Kobietka Expert
Nie mam i wielce żałuję ale nie zrobię , mam wielki uraz po wypadku , nawet pasażerem jestem okropnym .

Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

- chochlik70
- Super Gaduła
Nie wyobrażam sobie nie mieć 
Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Prawo jazdy mam od stycznia 2007roku, także już prawie siedem lat. Czynne, ponieważ codziennie jeżdżę samochodem do pracy. Lubię prowadzić samochód i zazwyczaj jazda mnie odpręża. Jedno czego nie lubię, to być kierowcą osób po spożyciu. Do tej pory bezkolizyjnie i oby tak dalej. Mandatów nie było, ale kilka kontroli groziła wysokimi karami i punktami - fart, że panowie policjanci byli babiarzami 
-
nasztos
Ja mam prawo jazdy od 5 lat... I przez jakieś trzy lata miałam paniczny lęk jak wjeżdżałam na skrzyżowania równorzędne... 
Malinko to ja się dołącze również jestem po wypadku samochodowym i za chiny nie zrobię boję się i koniec i nikt mnie nie namówi na prowadzenie auta ,a do tego jak ktoś jedzie szybciej niż 80 kmh to ja już pod fotelem siedzę i trzymam się kurczowo fotelamalinka 61 pisze:Nie mam i wielce żałuję ale nie zrobię , mam wielki uraz po wypadku , nawet pasażerem jestem okropnym .![]()
![]()
Oczywiście, że mam... nie wyobrażam sobie nie miec.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Egzamin na prawo jazdy za kilka m-cy
Cześć dziewczyny!
podchodze do egzaminu z teorii za kilka m-cy i chcialam zapytac z czego sie uczycie/lyscie?mam ksiazke i chyba to jest za malo, zeby zdac, bo wiadomo wersja papierowa moze byc nieaktualna a przepisy ciagle sie zmieniaja. Poradźcie:)
podchodze do egzaminu z teorii za kilka m-cy i chcialam zapytac z czego sie uczycie/lyscie?mam ksiazke i chyba to jest za malo, zeby zdac, bo wiadomo wersja papierowa moze byc nieaktualna a przepisy ciagle sie zmieniaja. Poradźcie:)
- redorange666
- Samiec
Aktualny kodeks drogowy... + książka opisująca różne pierdoły o których należy natychmiast zapomniec po zdaniu egzaminu.
czytam czasami te mądrości i nie wiem czy śmiać się czy płakać...
czytam czasami te mądrości i nie wiem czy śmiać się czy płakać...
Girls! posłuchałam mojego instruktora i usiadłam do Ltestów
jejciu, wkońcu mnie olśniło. Po co ten cały stres, skoro wszystko jest w jednym miejscu i testy i egzamin i wiedza z kodeksu?
Oczywiscie prawo jazdy mam juz 5 lat.
Ale tez mialam bardzo powazny wypadek drogowy.
Szczescie , ze jakos wyszlam z tego calo.
Jestem takim szatankiem drogowym , choc zdecydowanie przestrzegajacym przepisow.
Ale tez mialam bardzo powazny wypadek drogowy.
Szczescie , ze jakos wyszlam z tego calo.
Jestem takim szatankiem drogowym , choc zdecydowanie przestrzegajacym przepisow.
-
Karolina_R
- Miła Kobietka
Prawko już mam od kilku lat, zdane za pierwszym razem z kilkoma przygodami. Ważne, że jest i jakoś jeżdżę.
Dziewczyny robić prawojazdy bo to przydatna rzecz. Na przykład do jeżdżenia po swoich pijanych mężczyzn 
Adrian

-
Karolina_R
- Miła Kobietka
Jak idzie pić to niech wraca taxi.
Hahaha ile razy ja mojego woziłam, ech
Mam prawo jazdy, chociaż nie tak łatwo było je zdać w moim przypadku. ;D A jako, że niezbyt często piję alkohol to zazwyczaj ja robię za taksówkę. ;D
Właśnie teraz robię 
To powodzenia Wam! 
Ja niestety jeszcze się nie zabrałam w sobie i nie zrobiłam prawa jazdy, ale myślę, że to kwestia roku czy dwóch, bo właśnie zaczynam jazdy. 
Tableo.eu - tablice magnetyczne