Prawo jazdy
Prawo jazdy
Kochane ,zapisałam się na stare latka na prawo jazdy:) No jeszcze tak staro nie wyglądam
Miesiąc już trwa nauka znaków testów itd.W przyszłym tygodniu zaczynam jazdy .A szczerze to nigdy za kółkiem nawet nie siedziałam:) Czy są tu koleżanki które także chodza na kurs lub które niedawo zdały?Podzielcie się swoimi wrażeniami 
Re: Prawo jazdy
U mnie to juz prawie 10 lat bedzie jam zdalam.
Ale moj maz zdawal w zeszlyn roku
Ale moj maz zdawal w zeszlyn roku
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Cóz ja juz tez mam jakis czas.dwa razy je zgubilam.ale znalazłam na szczescie.
Strasznie sie stresowalam ale teraz pewnie tez mialabym nerwowke.Tyle ze chyba przez to bardziej jak strasza...tak trąbia o zmianach ze mozna zwariowac.
Wiec głowa do gory.Dobrze ze nie jezdzilas.
Bez nawykow lepiej pewne rzeczy sie koduja 
3mam kciuki ;D
Strasznie sie stresowalam ale teraz pewnie tez mialabym nerwowke.Tyle ze chyba przez to bardziej jak strasza...tak trąbia o zmianach ze mozna zwariowac.
Wiec głowa do gory.Dobrze ze nie jezdzilas.
3mam kciuki ;D
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Mi udało się zrobić prawo jazdy w 2012 i zdałam za pierwszym razem i też nie byłam najmłodsza.
Jakoś dopiero wtedy się zmobilizowałam. Miałam pojecie o tym jak jeździć i znałam zasady, ale nie było mi do szczęścia potrzebne. Teraz nie wyobrażam sobie, że mogłabym go nie mieć, bo to znacznie ułatwia życie.
Szczerze, to na ten moment zdanie egzaminu teoretycznego mogłoby mnie przerosnąć.
-
a_gatka
Ja idę na jesieni.
Kurs już kiedyś robiłam i strasznie podobało mi się jeżdżenie, więc z przyjemnością do tego wrócę. 
"...przez noc droga do świtania -
Ja zapisuję się po wakacjach i mam nadzieję że zdam na prawo jazdy bezproblemowo.
Samsung ml-1660
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Ja zdawałem jakiś czas temu i to nie jest trudne trzeba sie po prostu skupić.
grywalizacja na http://sanitera.pl
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Prawo jazdy przydatna rzecz zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Testy trudne nie są a co do jazd cóż jak załapiesz bakcyla to ciężko będzie Ci się rozstać z kółkiem.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Też nigdy jeszcze nawet za kierownicą nie siedziałam a na kurs prawa jazdy właśnie się zapisałam.
zwalczanie prusaków warszawa 
-
LauraSzara
- Jestem tu nowa :)
Uwielbiam jeździć ciężarówką - zdziwione ??!