Praca za granicą

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
malwina11
Miła Kobietka

Praca za granicą

Post autor: malwina11 »

Hej :) chcę podjąć pracę w Niemczech, jakiej firmy busy do niemiec polecacie ?
Kawon
Jestem tu nowa :)

Re: Praca za granicą

Post autor: Kawon »

Też ostatnio ostatnio szukałem firmy, które oferuje przewóz osób do krajów europejskich, głównie zależało mi na podróż do Holandii. Ostatecznie zdecydowałem się na ofertę https://ar-speed.pl/busy-swietokrzyskie-holandia/. Ta firma oferuje bardzo wygodne podróżowanie.
Aza
Miła Kobietka

Post autor: Aza »

Praca w Niemczech to dobry wybór gdyż można tam zarobić naprawdę dobrze. Mój mąż często wyjeżdża tam do pracy, a ofert pracy szuka w agencji pracy Mondi Polska https://mondi-polska.pl/oferty/praca-w-niemczech/. Oferują oni fajne stanowiska pracy, a do tego otaczają osobę wyjeżdżająca swą opieką na czas trwania umowy.
Malo90

Post autor: Malo90 »

Jeśli chodzi o pracę za granicą, trzeba pamiętać o takich sprawach jak legalizacja pobytu i pracy cudzoziemców. W takiej sytuacji najlepiej jest skorzystać z pomocy agencji pracy, która zajmuje się takimi formalnościami.
Awatar użytkownika
ijacobi

Post autor: ijacobi »

Teoretycznie miejsc do szukanie pracy jest wiele. Najbardziej sformalizowanym miejscem są Urzędy Pracy, która zajmują się pośrednictwem pracy. Pośrednictwo polega na łączeniu pracodawców i osób poszukujących zatrudnienia.
pracy-sprawdz-tam.html">Szukasz pracy? Sprawdź tam!
krzysztofpatyra60

Post autor: krzysztofpatyra60 »

Sprawdzone i tanie busy do Anglii ktoś, coś poleci?
hurtownia kosmetyczna LaDiosa
Awatar użytkownika
Albert25cm

Post autor: Albert25cm »

Jesteś nauczycielem i chciałbyś kontynuować swoją pracę za granicą, mieszkać w Azji, Ameryce czy którymś z europejskich krajów? Czytaj dalej i sprawdź, jakie są wymagania wobec kandydatów do pracy w polskiej szkole za granicą, jakie dokumenty aplikacyjne trzeba złożyć i co warto wiedzieć o warunkach zatrudnienia.
Oferty pracy
wiki0001

Post autor: wiki0001 »

Ja zdecydowałam się zostać jednak w kraju i trafiłam na świetną pracę w https://youaretheboss.pl/. Najważniejsza jest dla mnie bardzo duża swoboda działania i elastyczność, przy równoczesnym stałym wsparciu i pomocy ze strony kadry. Uwielbiam też nasze wyjazdy firmowe. Polecam aplikować i samemu się przekonać!
ewelonkax

Post autor: ewelonkax »

Ja sama znalazłam pracę w Niemczech na stronie pracawue.pl bardzo fajną i dobrze płatną. Nie zgłaszałam się do agencji. Oczywiście na umowe o pracę, mam też zagwarantowane dodatki socjalne :) Zobacz tam bo sporo jest ogłoszeń i każde posiada szczegółowe informacje na temat nie tylko wynagrodzenia ale również kosztów życia w danym kraju. :papa:
Awatar użytkownika
hane.nicolette

Post autor: hane.nicolette »

Szukanie pierwszej pracy to zajęcie na pełen etat. Warto poświęcić mu przynajmniej kilka godzin dziennie, skrupulatnie przeglądając oferty, wysyłając CV, a także osobiście pukając do drzwi potencjalnych pracodawców.
Czy bez doświadczenia da się znaleźć pracę w Mielcu? Sprawdź, jak tego dokonać!
tylko19

Post autor: tylko19 »

W moim otoczeniu wiele osób zdecydowało się na wyjazd jako opiekunka do osób starszych. Jeśli szukasz sprawdzonej firmy to warto wziąć pod uwagę Davi-Seniorenhilfe :) Moja przyjaciółka bardzo długo już z nimi wyjeżdża!
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Skuteczne wykładanie towaru rozpoczyna się od starannego planowania przestrzeni sklepowej. Jest to proces, który uwzględnia zarówno układ pomieszczenia, jak i strategię prezentacji produktów, aby zapewnić przejrzystość i łatwy dostęp do towarów dla klientów. https://wartoszkolic.pl/baza-wiedzy/wyk ... ru-zasady/
Aza
Miła Kobietka

Post autor: Aza »

Ja tam wolę na produkcji. Może nie łatwo ale nie ma tyle na głowie. A robota u niemca w de to fajna kasa. Mondi załatwiła.
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Aby przyciągnąć najbardziej utalentowanych pracowników, firmy muszą oferować nie tylko konkurencyjne wynagrodzenie, ale także atrakcyjne benefity pracownicze. Dając pracownikom możliwość dostosowania godzin pracy do swojego rytmu życia oraz umożliwiając pracę zdalną, firma pokazuje zrozumienie dla indywidualnych potrzeb pracowników i wspiera zdrową równowagę między pracą a życiem prywatnym. Inwestycja w szkolenia, kursy oraz możliwości rozwoju kariery może przyciągnąć pracowników, którzy chcą nieustannie rozwijać swoje umiejętności i zdobywać nowe doświadczenia. Solidny pakiet opieki zdrowotnej oraz ubezpieczenia na życie czy od utraty pracy z pewnością przyciągnie pracowników, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, kiedy zdrowie i bezpieczeństwo są priorytetem. https://workafford.pl/czym-przyciagnac- ... acownicze/
ODPOWIEDZ