Praca w zaciszu domowym!

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
Śpioch
Jestem tu nowa :)

Praca w zaciszu domowym!

Post autor: Śpioch »

Poszukuję osób do współpracy którzy chcą zacząć zarabiać w domu poświęcając temu tyle czasu ile tylko chcą :) początkowy zarobek nawet do 1000 zł A resztę zależy od
Tego ile pracy w to włożywmy :) praca nie jest ryzykowna działamy w programie partnerskim, z dochodów rozliczamy się z urzędem skarbowym :) wszystkiego uczymy od podstaw, organizujemy szkolenia internetowe :) wymogiem jest tylko pełnoletność :) zachęcam wszystkich do działania A przekonacie się że warto i można nieźle zarobić ! :) osoby zainteresowane niech komentuja post bądź piszcie do mnie wiadomości
klaudjaz

Re: Praca w zaciszu domowym!

Post autor: klaudjaz »

Ja rowniez dorabiam przez internet. Często klikam w reklamy, ale trzeba na to duzo czasu poświęcić. Uczestniczę tez w programie partnerskim: LINKgdzie dostaję prowizję od sprzedazy z polecenia oraz za wypełnienie przez kogoś formularza lub udział w konkursie. Myślę ze to idealny sposób na dorobienie niezłej sumki do wypłaty
Paolkamis

Re: Praca w zaciszu domowym!

Post autor: Paolkamis »

Witajcie, szukam jakiś sprawdzonych platform do szukania pracy dodatkowej :)
https://pracaonline.net/
ODPOWIEDZ