Powtorny powrot
-
stanikkarolina
- Jestem tu nowa :)
Powtorny powrot
Witam.Witam wszystkie dziewczyny.Jestem tu znowu .Przypominacie sobie MALWINE 525? TRANSETKE? To znowu ja.Ale juz jako prawdziwa kobieta.Zmienilam płeć.Wreszcie jestem tym kim chcialam byc Spelnilo sie moje marzenie.Jestem szczęśliwa.Teraz wiem jak to wspaniale byc kobieta.Bardzo mnie to kosztowalo .Wiele wyrzeczeń bólu ale bylo warto.Mam normalnie pochwę piersi.Jak każda kobieta miesiączkuje.Wreszcie osiagnelam to co chcialam i o czym marzyłam
Re: Powtorny powrot
Witaj serdecznie.
To mile, ze dzielisz sie z nami swoimi marzeniami, a co najwazniejsze , ze je spelnilas i Jestes
po prostu szczesliwa.
Wobec tego zycze Ci samych zyciowych wspanialosci.
To mile, ze dzielisz sie z nami swoimi marzeniami, a co najwazniejsze , ze je spelnilas i Jestes
po prostu szczesliwa.
Wobec tego zycze Ci samych zyciowych wspanialosci.
Super Cię tutaj widzieć! Witaj serdecznie
Gratuluję tak ważnego kroku w swoim życiu.
Wypożyczam replikę kabrioletu alfa romeo do ślubu - bardzo ładne, zabytkowe auto, kontakt na priv bądź na mojej stronie >> Kliknij tutaj
-
stanikkarolina
- Jestem tu nowa :)
Witam.Dziekuje za bardzo mile słowa.Jest mi niesłychanie milo slyszec te slowa.Mysle ,ze mi doradzicie w niektórych sprawach kobiecych mody makijażu ubioru .POZDRAWIAM.