poważny problem ginekologiczno-urologiczny

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
huncwotka
Jestem tu nowa :)

poważny problem ginekologiczno-urologiczny

Post autor: huncwotka »

Witam. Potrzebuję Waszej opinii (gdyż opinię lekarza wkrótce poznam) na temat mojego problemu.
Otóż od tygodnia mam problem z oddawaniem moczu - boli, kiedy robię "siusiu" oraz swędzi mnie ujście pochwy. Od 5 dni towarzyszy temu również baardzo ostry ból nerek, bóle głowy, złe samopoczucie.
6 dni temu kochałam się z narzeczonym bez antykoncepcji, byłam wówczas tuż po okresie. Moje cykle są regularne, trwają 27-28 dni, krwawienia 5-6 dni, a więc byłam w czasie niepłodnym.
Zastanawiam się czy moje ewidentny stan choroby związany z powyższymi dolegliwościami mógł mieć niestety negatywny wpływ na hipotetyczną ciążę lub nawet uniemożliwić zajście.
Proszę o szybką odpowiedź, gdyż nie mogę spać i boję się nie tylko o siebie.
Jeśli macie zamiar zarzucić mi zwlekanie z wizytą u lekarza to niestety dotychczas nie miałam takiej możliwości, dopiero jutro wybieram się na badanie moczu.
Pozdrawiam serdecznie!
ODPOWIEDZ