Poszukuję... gdzie mogę kupić...
-
pucharek1988
- Jestem tu nowa :)
Re: Poszukuję... gdzie mogę kupić...
dziewczyny moze pomozecie mi gdzie moge dostać takie szorty?? 

Ostatnio zmieniony wt sty 28, 2014 10:01 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: [img]link[/img]
Powód: [img]link[/img]
Pucharek podejrzewam, że sama możesz coś takiego zrobić
-
babuszka
Hej dziewczyny, bardzo pilnie potrzebuję odkupić od kogoś kartę do selgrosa. czy ktoś może mi ją odsprzedać w jakiejś rozsądnej cenie ? nie mam firmy niestety
i założyć nie mogę.
Pucharek to są samoróbki.
Weź stare jeansy, zrób z nich krótkie spodenki, zrób porządne rozprucia, kup czarne stringi z kokardą z tyłu (jeżeli nie masz
) i spodenki gotowe.
Weź stare jeansy, zrób z nich krótkie spodenki, zrób porządne rozprucia, kup czarne stringi z kokardą z tyłu (jeżeli nie masz
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Cześć. Gdzie mogę kupić bieliznę, w której można poczuć się elegancko i wygodnie?
http://ewabien.coml
jest wiele takich sklepów.. zależy wiele od tego jaką chcesz dokłądnie...
ja Ci spokojnie mogę polecić Triumpha...
ja Ci spokojnie mogę polecić Triumpha...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- wenus-lifestyle
- Miła Kobietka
India... i widziałam taką chyba w terranover
Cześć. Poszukuję stroju kąpielowego. Na szczęście znalazłam sklep, który przedstawia swoją nową kolekcję wiosną. Czekam na katalog.
http://ewabien.coml
Z bielizną to chyba każda musi trafić na swoją firmę. Mi pasuje najbardziej Gortex - ładne wzory i moja rozmiarówka. Są w pasmanteriach, ale mają też swój e-sklep.
Re: Baldinini kurtki/ płaszcz
Ja akurat widziałam kurtkę baldinini na tej stronieSPAM kiedy kupowałam u nich buty tej marki , w sumie się zastanawiałam czy zakup butów to dobry pomysł biorąc pod uwagę wiosenną pogodę, ale jednak włączyło mi się szaleństwo zakupowe, a jedna para więcej nie robi jakieś większej różnicy.Sophie001 pisze:Baldinini kurtka lub Baldinini płaszcz gdzie znajde? Zima niestety nadciąga wielkimi krokami dlatego rozpoczęłam wielkie polowanie na zimowy płaszcz. Oczywiście nie jest to prosta sprawa gdyż wolę zainwestować w porządne ubranie, a raczej Baldinini płaszcz czy Baldinini kurtka. Czy ktoś z was kojarzy tą markę i wie gdzie mogłabym potencjalnie zakupić Baldinini kurtka lub Baldinini płaszcz? Wszelkie propozycje, najlepiej w przecenie, mile widziane.
Ostatnio zmieniony śr lut 19, 2014 1:57 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Doskonale cię rozumiem, jedna para butów nikomu nie zaszkodzi. Ja niestety potrafię otworzyć swoją szafę i pomijając fakt, że ona jest całkowicie pełna nie mam nigdy pomysłu co na siebie włożyć. Maria.sen co do tej bielizny to może powinnaś się wybrać do jakiegoś sklepu firmowego, byle nie kupować w jakieś zwykłej sieciówce. Wydaje mi się, że triumph byłby odpowiedni. A generalnie jakiej bielizny szukasz, bo w sumie to , że chcesz się poczuć w niej wygodnie to zbytnio dużo mi nie mówi, chciałabyś jakąś bieliznę koronkową czy satynową?
- Sloneczko12
- Miła Kobietka
Na punkcie płaszczy i kurtek to mam lekkiego bzika. w szafie mam calkiem bogata kolekcje plaszczy w roznych kolorach i dlugosciach. Przy takiej pogodzie to mi sie zamarzyl nowy plaszcz baldinini w jakims jasniejszym odcieniu. W szafie akurat moze i mam rozne rodzaje plaszczy, ale sa to kolory ciemne. Gdy wychodze do pracy to niestety z rana temperatura na termometrze nie jest jakos szczegolnie wysoka, a gdy wracam to w czarnym czy brazowym plaszczu jest mi za cieplo, tymbardziej ze swieci slonce, a ciemne kolory slonce przyciagaja.
szukam sportowej męskiej marynarki 
widziała któraś z Was, ostatnio coś ciekawego ??
widziała któraś z Was, ostatnio coś ciekawego ??
- VivienneWestwood
- Miła Kobietka
Przynajmniej pogoda się znacznie polepszyła, a to duży plus bo sama się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy. Co do samego płaszcza to z własnego doświadczenia polecam ci sklep SPAM. U nich zaopatrzyłam się akurat w sukienkę ponieważ potrzebowałam czegoś nowego na ślub cywilny siostry, ale płaszcze też mają. Z drugiej strony był to dobry pomysł bo sukienkę mogę zakładać na urodziny, do pracy.
Ostatnio zmieniony czw mar 20, 2014 3:00 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie widziałam niestety.. mój raczej w takich rzeczach nie chodzi więc raczej się za tym nie oglądam
no byliśmy ostanio rzuciliśmy okiem i też nic nie widzieliśmy...
ale na szczęście X się nie spieszy
ale na szczęście X się nie spieszy
Jeśli mogę coś polecić to na tej SPAM można znaleźć ciekawe rzeczy i zwykle dużo taniej. Ja kupiłam tam kiedyś biżuterię handmade dla siostry.
Ostatnio zmieniony czw kwie 10, 2014 10:01 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
A ta sportowa marynarka jak ma wyglądać? Takie zachowanie u mężczyzn to norma, przecież pośpiech jest niewskazany, zawsze mają na wszystko czas i nigdzie się im nie śpieszy. 
No właśnie nie ma określonego stylu 
nie ma być elegancka
i tyle 
nie ma być elegancka
Polecam sieć sklepów odzieżowych Amstyl. Polskie produkry, dobra jakość! Już teraz możesz kupować przez internet bez rejestracji! Sprawdź na stronie SPAM i korzystaj z bogatej oferty oraz promocji
Ostatnio zmieniony pn kwie 21, 2014 1:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kkk-kamila
- Jestem tu nowa :)
Gdzie można kupić stare płyty gramofonowe
?
na wszelkich psich targach, poszukaj też w sklepach gdzie sprowadzają z niemiec rzeczy
i oczywiście allegro
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Wszystkie rzeczy których nie możesz kupić w Polsce,spokojnie dostaniesz w USA,wystarczy tylko poszukać bo tamtejsze sklepy to prawdziwe bogactwo,zresztą wystarczy zajrzec do nas aby sie o tym przekonać.
www.WszystkozAmeryki.com
Widzę, że faktycznie nastała moda na płyty winylowe. Podobno jakość dźwięku zupełnie inna. Znajomi też kupili gramofon i kolekcjonują płyty - nowe, ładne wydania w Empiku. Ja już swój strych przejrzałam, ale pytaj też po swoich znajomych