Poszukiwana Praca

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Poszukiwana Praca

Post autor: dominika10 »

Cześć, poszukuje pracy na terenie Niemiec. Koleżanka poleciła mi Portus Opieka. Macie o nich jakieś opinie, informacje?
Pozdrawiam i miłego wieczoru! :)
Aligru
Jestem tu nowa :)

Re: Poszukiwana Praca

Post autor: Aligru »

A może warto zostać w kraju? Sama ostatnio interesowałam się tematem pracy bez doświadczenia w Polsce i myślałam, że jest słabo pod tym względem. Ale jak przejrzałam sporo ofert, to moją uwagę przykuła praca jako kontroler jakości z QSense. Całkiem niezła stawka i można nawet awansować.
Awatar użytkownika
assunta.leffler

Post autor: assunta.leffler »

Do wiodących branż w Łomży bez wątpienia zaliczyć można branżę przetwórstwa rolno-spożywczego. W regionie działają zakłady zajmujące się produkcją skrobi ziemniaczanej, mleczarnie, a także znany w całej Polsce browar, będący jednym z głównych miejsc zatrudnienia dla tutejszych mieszkańców.
pracy-w-lomzy/">Gdzie szukać pracy w Łomży?
Żabnik
Fajna Kobietka

Post autor: Żabnik »

Witam, korzystaliście kiedyś z agencji HR przy poszukiwaniu pracy? Zastanawiam się nad skorzystaniem w takich usług, ponieważ obecnie poszukuję pracy w dziedzinie IT. https://hrk.pl Znacie tę firmę? Może powiecie coś na jej temat? Z chęcią poznam wasze wskazówki i polecenia, jesli chodzi o współpracę, pozdrawiam.
hills.cyril

Post autor: hills.cyril »

Rozwój e-handlu i logistyki sprawia, że na portalach z ogłoszeniami można znaleźć wiele ofert pracy na magazynie. Wykonywanie takiego zawodu wiąże się z posiadaniem wielu konkretnych predyspozycji oraz nabywaniem specjalnych kwalifikacji.
praca-na-magazynie-jest-dla-ciebie-dowiedz-sie-wiecej-o-zawodzie-magazyniera-20230308233506">Czy praca na magazynie jest dla Ciebie? Dowiedz się więcej o zawodzie magazyniera
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Jeśli szukacie ciekawej i rozwijającej pracy w branży finansowej, polecam z czystym przekonaniem https://youaretheboss.pl/. Nie trzeba mieć doświadczenia, bo ilość kursów i szkoleń jest naprawdę duża, jeśli tylko chcesz, wszystkiego nauczysz się na miejscu!
ODPOWIEDZ