Porządki w szafie

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
jamka
Jestem tu nowa :)

Porządki w szafie

Post autor: jamka »

Znowu zaczęłam porządki w szafie i mam wrażenie że większość moich ubrań to rzeczy które kupiłam pod wpływem impulsu po 2-3 praniach przestają wyglądać dobrze... Macie może swoje sprawdzone marki do których wracacie, bo jakość faktycznie jest warta ceny? Interesują mnie głównie ubrania casualowe, które nadają się i do pracy i na codzienne wyjścia.
dudusa

Re: Porządki w szafie

Post autor: dudusa »

Mam dokładnie to samo. Ja od jakiegoś czasu stawiam na polską markę Hibou. Mają naprawdę świetne jakościowo rzeczy, które się nie rozciągają ani nie mechacą. Bluzy i spodnie dresowe wyglądają porządnie nawet po kilku miesiącach noszenia.
westa

Post autor: westa »

Totalnie rozumiem! Ja już przestałam kupować w sieciówkach, bo szkoda nerwów.
oleskowa
Miła Kobietka

Post autor: oleskowa »

Polecam też bardziej świadome zakupy: mniej, ale lepiej. Hibou to dobry trop, no i to polska marka, więc tym bardziej warto wspierać :) Mają fajne, minimalistyczne wzory, które łatwo zestawić z innymi rzeczami z szafy.
glinanka

Post autor: glinanka »

U mnie Hibou też się sprawdza – mam od nich komplet już drugi sezon i nadal wygląda jak nowy. Dobrze leży, nie traci fasonu, a materiał jest mega przyjemny.
diankowa

Post autor: diankowa »

Też miałam ten etap szafy pełnej przypadkowych rzeczy.Teraz staram się kupować bardziej z głową – zwracam uwagę na skład i wybieram rzeczy, które da się łatwo zestawić w różnych stylówkach.
Adwokatka1

Post autor: Adwokatka1 »

Zgadzam się z wami. Hibou to jedno z moich najlepszych odkryć. W końcu znalazłam markę która robi rzeczy ładne i porządne. Ich bluza to mój ulubieniec od miesięcy
majuszka

Post autor: majuszka »

Mam podobnie: kiedyś kupowałam na ilość, teraz patrzę na jakość i ponadczasowość. Warto też sprawdzać lokalne marki na IG, czasem można trafić na coś unikatowego i dobrze wykonanego.
syletka

Post autor: syletka »

Ja też dołączam do teamu Hibou :D Ich rzeczy serio długo wyglądają jak nowe, a do tego są mega wygodne.
pinkaaa

Post autor: pinkaaa »

Jest sporo fajnych polskich marek które mają dobre składowo ubrania. Na instagramie czy fb warto poszukać. Dziewczyny mają całe grupy gdzie polecają sobie sprawdzon e marki :)
ODPOWIEDZ