Jakie portale plotkarskie czytacie najczęściej? Mi najlepiej przegląda się stronę:...........- chociaż nie powiem, bo zdarza mi się przeglądać pudelka, albo plotka .
Wiadome że czasem sie odwiedzi;P zawsze przecież w plotce jakiś cien prawdy jest. A przykład : Doda kolędowała z chorymi dziecmi, na oddziale onkologii IMiD w WWie, to bardzo pozytywne a dowiedziałam się z pudla, mimo iz znam fundację, która ja tam "ściągnęła" to nie dowiedziałam sie tego z ich strony tylko z plotkowej;D Także sa i jakieś plusy:D
ja nie wchodze na takie strony, akurat to co się dzieje w życiu sławnych osób niewiele mnie interesuje, bo bardziej wolę zając się swoim własnym, nie wiem ogólnie po co ludzie to czytają :/
A ja wchodzę dla rozrywki i z przyzwyczajenia chyba:) chociaż ostatnio się dowiedziałąm, że Doda to jednak dobry człowiek, bo pomaga fundacji spełnionych marzeń choć przyznam, że te portale w ogóle nie są obiektywne:)
Blackfox pisze:Nie czytam żadnych. Kiedyś odwiedzałam pudelka, ale odkąd pojawiła się Siwiec to odechciało mi się czytać co drugi artykuł o jej wypchanych cyckach.
Ja tam lubię posiedzieć na Pudelku jak już nie ma co robić w internecie, a jednak odchodzić się zbytnio nie chce.. Raczej ogólnie nie czytam plotek, bo średnio mnie to interesuje. Ew. czasem poczytam gazety typu Show, Party, które moja mama z uwielbieniem kupuje.
"Nie wiadomo, dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu."
Michaił Afanasjewicz Bułhakow
http://stestuj-to.blogspot.com/ <-- Mój blog urodowy!
W sumie mogę jeszcze powiedzieć, że największym portalem plotkarskim jest facebook. Tam dowiesz się wszystkiego o kimś konkretnym. Większość szpieguje znajomych czy wrogów. Wystawisz zdjęcie -już mają materiał do plotek i obgadywania. Wystawisz opis- już wiedzą gdzie byłaś i z kim.
Na szczęście nie zaglądam na żadne nasze klasy i fejsbuki i nie posiadam. Zero upierdliwych i zbyt ciekawskich osób.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Blackfox pisze:W sumie mogę jeszcze powiedzieć, że największym portalem plotkarskim jest facebook. Tam dowiesz się wszystkiego o kimś konkretnym. Większość szpieguje znajomych czy wrogów. Wystawisz zdjęcie -już mają materiał do plotek i obgadywania. Wystawisz opis- już wiedzą gdzie byłaś i z kim.
Na szczęście nie zaglądam na żadne nasze klasy i fejsbuki i nie posiadam. Zero upierdliwych i zbyt ciekawskich osób.
Dokładnie tak, ja nawet na pudelka nie muszę wchodzić, żeby poczuć zażenowanie tym co czytam, bo na facebooku codziennie patrzę na kłotnie rodzinne pod postami, obgadywanie czy to jak para miga statusami związku 3 razy dziennie, kosmos.