Porost włosów

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
ti.ti.14
Jestem tu nowa :)

Porost włosów

Post autor: ti.ti.14 »

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na razie widzę sporą poprawę. Włosy są bardziej gęste i mniej wypadają. Mam nadzieję, że dzięki tym tabletkom moje włosy w końcu zaczną wyglądać jak kiedyś…
pomcia

Re: Porost włosów

Post autor: pomcia »

Po 2 czy 4 tabletkach widzisz tę sporą poprawę? ;P
Monajka

Post autor: Monajka »

Ja nie stosuję tabletek. Wolę raczej naturalne metody. Codziennie (przynajmniej się staram ;) ) używam wcierki z kozieradki - może i ma zapach rosołu ale nie jest on tak wyczuwalny dla otoczenia, co innego dla chłopaka, któremu zdarzy się okazja do włożenia nosa we włosy heh a przy okazji używam mgiełki do włosów dla zamaskowania zapachu. Pije też drożdże i zieloną pokrzywę. Stosuje to nie cały miesiąc ale faktycznie coś tam już rosną. Ta metoda oczywiście jest długotrwała, ale ja cierpliwie czekam na efekty :)
anialis11

Post autor: anialis11 »

Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair . Podobno rewelacja, oglądałam dużo filmików na internecie, poczytałam ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco
On korzysta z kliniki włosów beauty for you w krakowie.
Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne. Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakieś zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Specjalista Aspazji
Fajna Kobietka

Post autor: Specjalista Aspazji »

Możesz zaopatrzyć się w preparaty wzmacniające cebulki włosów, np. z wyciągiem ze skrzypu polnego, pokrzywy, rzepy, kapsułki z witaminą H - biotyną.
beauty4ever.pl

Post autor: beauty4ever.pl »

drożdże faktycznie pomagają, swego czasu sama jadłam takie w tabletkach, dromin się chyba nazywały czy jakoś tak i rzeczywiście pomogły mi nie tylko na włosy ale i paznokcie :)
powiększanie ust w warszawie
eDom
Miła Kobietka

Post autor: eDom »

Skuteczne są domowe kuracje. Pełno takich porad znajduje się w sieci. Warto spróbować.
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

A moze po prostu nafta kosmetyczna +zoltko + odrobina wody i taka miksture po wymieszaniu
nalozyc na 1 godzine na wlosy , po czym umyc wlosy i gotowe.
Doskonaly sposob na pobudzanie cebulek wlosowych i jednoczesnie dbalosc o ich zewnetrzna kondycje .
Polecam wyprobowac , bo mozna sie samemu przekonac o skutecznosci. :ok:
Jankas

Post autor: Jankas »

Ja stosuję od niedawna olej z wiesiołka w kapsułkach ale jeszcze za wcześnie na wydawanie opinii.
Ślusarz bydgoszcz
Poleczka2015

Post autor: Poleczka2015 »

Mnie akurat ten problem nie spotkał, ale miałam taki przypadek w rodzinie. Z racji tego, że byłam zżyta z tą osobą za radą farmaceuty kupiłam mojemu kuzynowi preparat Vichy Dercos w ampułkach. Zaopatrzam się zawsze przez internet w SPAM, bo to tania apteka i tam mieli takie w zestawie po 36. Był bardzo zadowolony. Teraz stosuje jeszcze szampon i włosy są dużo gęstsze niż wcześniej.
Ostatnio zmieniony ndz sty 11, 2015 7:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Specjalista Aspazji
Fajna Kobietka

Post autor: Specjalista Aspazji »

Ja polecam picie pokrzywy i skrzypu ;)
milek.a

Post autor: milek.a »

U mnie tabletki ze skrzypu nie skutkują, tylko kuracja jajkiem i olejkiem rycynowym
Polecam stronę http://www.ormgha.net.pl/
orszulka
Miła Kobietka

Post autor: orszulka »

Z vichy dercos mialam kiedys szampon- drogi niemilosiernie a nic nie pomogl :/ Obecnie stosuje wcierke Jantar kupioną w Hebe i suplement- Revalid w Ziko. przynajmniej nie trace kupy kasy na to, a wlosy sa juz w lepszym stanie ;)
Melania

Post autor: Melania »

Nie stosuję żadnych tabletek na porost włosów aktualnie. Był taki okres kiedy przyjmowałam skrzyp polny, ale niestety nie dawał mi żadnych efektów więc przestałam. Jedyne co zadziałało u mnie na włosy to wcierka Jantar - słynna dla wszystkich blogerek i wcierka z kozieradki, która niemiłosiernie pachnie/śmierdzi kurczakiem, ale do tego akurat idzie się przyzwyczaić. Moim zdaniem nie ma skutecznych tabletek na porost włosów.
Awatar użytkownika
milla77
Fajna Kobietka

Post autor: milla77 »

Ja przez jakiś czas brałam oeparol na włosy i u mnie zadziałał, przede wszystkim mniej mi włosy wypadają.
magdzik85

Post autor: magdzik85 »

ja rok temu miałam straszny problem z włosami, wychodziły mi dosłownie garściami i wtedy mi pomogły Calcium pantothenicum i Ha-pantoten classic, po jakimś miesiącu już praktycznie nie wypadały a po dwóch miałam pełno baby hair ;)
sirasar

Post autor: sirasar »

Polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!

Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do SPAM

Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .

Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! :)

Bardzo dyskretne, idealne ;) I nie widać, że miałam kiedyś problemy! Znajome mnie nie poznają :)

Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie SPAM

jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość

Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt paź 16, 2015 11:29 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: a w poprzednim poście byłaś facetem... jaka szybka zmiana
angelato

Post autor: angelato »

mojej koleżance bardzo urosły włosy od picia drożdży :D ja się nie zdecydowałam na taki krok, ale bardzo fajnie działa na mnie olejowanie włosów (np. olejkiem łopianowym lub olejem kokosowym) oraz wcierka pokrzywowa ;)
cocochanel2000

Post autor: cocochanel2000 »

na porost dobra jest biotyna
Awatar użytkownika
Olika

Post autor: Olika »

Muszę się tym zainteresować, bo włosy lecą mi jak głupie :( Aż mi głupio, jak zostawiam tyle kłaków wszędzie.
Oliwia
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Na porost to raczej wszelakie wcierki
No i masaz skory glowy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
olenka90

Post autor: olenka90 »

dziewczyny czy macie jakieś zdjęcia przed i po takiej kuracji? :)
Burka

Post autor: Burka »

Cześć,

Zmagam się z nadmiernym wypadaniem włosów po ciąży i niestety – nie mam pojęcia co zastosować, aby było bezpieczne (karmię piersią) i jednocześnie skuteczne. Słyszałam, że poporodowe wypadanie włosów jest normalne, ale wydaje mi się, że u mnie jest przesadne.

Miejscowo stosuję wcierkę z kozieradki i maskę z siemienia. Co bezpiecznie można wewnętrznie karmiąc?
Polecam https://dbamozdrowie.org/tabletki-na-porost-wlosow/
Angelaaa

Post autor: Angelaaa »

mi pomogły biotyna, olejowanie i wcierki ;)
isabelleelle199

Post autor: isabelleelle199 »

na porost włosów spisze się my best beauty - suplement na zdrowe włosy i paznokcie. polecam też dołączyć ten z kolagenem na poprawę kondycji skóry
ODPOWIEDZ