Poronienie.

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kitsune

Poronienie.

Post autor: kitsune »

Witam moje drogie, niecały miesiąc temu poroniłam, była to wczesna ciąża, jednakże ból ogromny,nie mogliśmy z partnerem ogarnąć się po utracie dziecka. Czy któraś z Was miała podobnie? Czy będę mogła zostać jeszcze mamą?? Bardzo tego pragnę, mam nadzieję, że nie wydało to na mnie wyroku.
Kociałek

Re: Poronienie.

Post autor: Kociałek »

Nie zawsze poronienie ma skutek bezpłodności. Najlepiej iść do lekarza. Moja ciotka po poronieniu bliźniaków miała jeszcze dwójkę dzieci, także myślę, że spokojnie ;)

Trzymaj się! Takie sytuacje się zdarzają...
rubin721

Post autor: rubin721 »

Witaj
Spokojnie poronienie to nie wyrok,a raczej zrządzenie losu.. Ja jestem tego żywym przykładem poroniłam jakiś czas temu. Lekarz po serii badań stwierdził że nie zajdę już w ciąże,a jeśli nawet mi się uda to i tak "popłynie"Wiesz lekarz nie jest Bogiem a jedynie narzędziem w Jego rękach.Szczęśliwie jestem mamą pół rocznej córeczki i cała ciąża przebiegła bez większych komplikacji.Pozdrawiam Trzymaj się i głowa do góry...
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Post autor: mamajulci »

Moja szwagierka po poronieniu ma 12 latniego synka, a zona kuzyna po poronieniu ma 7 letnia córeczke. Poronienie moze zdarzyc sie kazdej zdrowiej kobiecie i po 2,3 miesiacach mozesz juz sie starac o kolejna ciaze. Pamietaj zeby brac kwas foliowy i dbac bardzo o siebie. Juz wybierz dobrego połoznika ktory poprowadzi Twoja ciaze. Zrob serie potrzebych badan i bierzcie sie do roboty. Kolejna zdrowa ciaza z pewnosic nie pozwoli zapomniec poronienia ale z pewnocia pomoze ukoic bol. Powodzenia
Uciecdaleko
Jestem tu nowa :)

Post autor: Uciecdaleko »

Hej moja matka ma 42 lata i stara się o 3 dziecko. Dziś poroniła..była w 3 tyg ciąży..ból ogromny, nie mogę się pozbierać.
Czas pokazał, kto jest kim...
simi
Miła Kobietka

Post autor: simi »

Wyrazy współczucia dla Wszystkich ,które przeżyły taką traumę ..
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
ODPOWIEDZ