Poronienie.
-
kitsune
Poronienie.
Witam moje drogie, niecały miesiąc temu poroniłam, była to wczesna ciąża, jednakże ból ogromny,nie mogliśmy z partnerem ogarnąć się po utracie dziecka. Czy któraś z Was miała podobnie? Czy będę mogła zostać jeszcze mamą?? Bardzo tego pragnę, mam nadzieję, że nie wydało to na mnie wyroku.
-
Kociałek
Re: Poronienie.
Nie zawsze poronienie ma skutek bezpłodności. Najlepiej iść do lekarza. Moja ciotka po poronieniu bliźniaków miała jeszcze dwójkę dzieci, także myślę, że spokojnie 
Trzymaj się! Takie sytuacje się zdarzają...
Trzymaj się! Takie sytuacje się zdarzają...
-
rubin721
Witaj
Spokojnie poronienie to nie wyrok,a raczej zrządzenie losu.. Ja jestem tego żywym przykładem poroniłam jakiś czas temu. Lekarz po serii badań stwierdził że nie zajdę już w ciąże,a jeśli nawet mi się uda to i tak "popłynie"Wiesz lekarz nie jest Bogiem a jedynie narzędziem w Jego rękach.Szczęśliwie jestem mamą pół rocznej córeczki i cała ciąża przebiegła bez większych komplikacji.Pozdrawiam Trzymaj się i głowa do góry...
Spokojnie poronienie to nie wyrok,a raczej zrządzenie losu.. Ja jestem tego żywym przykładem poroniłam jakiś czas temu. Lekarz po serii badań stwierdził że nie zajdę już w ciąże,a jeśli nawet mi się uda to i tak "popłynie"Wiesz lekarz nie jest Bogiem a jedynie narzędziem w Jego rękach.Szczęśliwie jestem mamą pół rocznej córeczki i cała ciąża przebiegła bez większych komplikacji.Pozdrawiam Trzymaj się i głowa do góry...
Moja szwagierka po poronieniu ma 12 latniego synka, a zona kuzyna po poronieniu ma 7 letnia córeczke. Poronienie moze zdarzyc sie kazdej zdrowiej kobiecie i po 2,3 miesiacach mozesz juz sie starac o kolejna ciaze. Pamietaj zeby brac kwas foliowy i dbac bardzo o siebie. Juz wybierz dobrego połoznika ktory poprowadzi Twoja ciaze. Zrob serie potrzebych badan i bierzcie sie do roboty. Kolejna zdrowa ciaza z pewnosic nie pozwoli zapomniec poronienia ale z pewnocia pomoze ukoic bol. Powodzenia
-
Uciecdaleko
- Jestem tu nowa :)
Hej moja matka ma 42 lata i stara się o 3 dziecko. Dziś poroniła..była w 3 tyg ciąży..ból ogromny, nie mogę się pozbierać.
Czas pokazał, kto jest kim...
Wyrazy współczucia dla Wszystkich ,które przeżyły taką traumę ..
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."