pooldance
Re: pooldance
nie jara mnie to
a tak serio wiem, ze trzeba miec dużo siły, zeby na takiej rurce sie podciągnąc, ale nie rozumiem ludzi, którzy wkręcają się w to na poważnie
Mnie tak samo to jakoś nie pociąga. Oczywiście nie mówię, że to jest nudne i łatwe, bo jednak trzeba mieć dużo siły na to, żeby tak wywijać na tej rurze, ale jednak mi się to nie podoba.
program dla biur rachunkowych
Nie ukrywajmy, kojarzy się z jednym zawodem.... Jednak....
Podziwiam te dziweczyny za siłę i gibkość
Zrobiła się z tego też dyscyplina sportowa
Na pewno wymaga dużo pracy i jednak siły
Podziwiam te dziweczyny za siłę i gibkość
Zrobiła się z tego też dyscyplina sportowa
Na pewno wymaga dużo pracy i jednak siły
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A mnie pooldance bardzo się podoba. Widziałam, co dziewczyny potrafią zrobić z ciałem podczas tego tańca, faktycznie potrzeba dużej siły i gibkości, ale wszystko jest do wyćwiczenia:) Naprawdę świetnie to wygląda:))
radio internetowe 
-
kobietka1234
- Miła Kobietka
ale przy tym 'sporcie' pracuja wszystkie miesnie takze bardzo fajnie i polecam,sama trenuje i jestem bardzo zadowlona odrazu jest wiekszy sekspail i wlacza sie kobieca zmyslowosc abyczarowac facetow
Polecam. O wiele ciekawsze niż nudna siłownia. Można zacząć z formą na poziomie "zero" (tak było w moim przypadku) i po krótkim czasie cieszyć się pierwszymi efektami, które jeszcze niedawno wydawały się "niemożliwe do osiągnięcia". Jeśli Pole Dance kojarzy się komuś tylko z najstarszym zawodem świata, to znaczy, że nie rozróżnia tańca erotycznego od Pole Dance. To jest sport, tyle, że nie na boisku, nie z rakietą tenisową w ręku, ale przy rurce.
A ja gdzieś czytałam, że są plany, żeby to była normalna dyscyplina sportowa. Bo wymaga ogromnej siły, kondycji i techniki. W sumie chętnie bym się kiedyś wybrała na taki trening 
Mi się podoba, dużo się trzeba namęczyć żeby się czegoś nauczyć, ale moim zdaniem warto.
tanie meble warszawa
Zapisalam sie na zajecia juz chodze miesiac i jestem zadowolona , polecam
nie sadzilam ze taki to wysilek i ze tyle rzeczy mozna zrobic z rurka. 
[quote="MarTynka1"]gdzie można dorwać tani pooldance w Warszawie?? Piszcie
w Bydgoszczy w końcu otworzyli takie miejsce gdzie można się uczyć pooldance. Jak fundusze mi pozwolą to z wielką chęcią bym się zapisała.
http://off-topic-mojegozycia.blogspot.com/
Myślę, że zajęcia są świetne, oglądam wiele dziewczyn które tańczą na yt i sama planuje zapisać się na zajęcia
- najkaitlyn92
- Jestem tu nowa :)
moja przyjaciolka raz wrocila z takich zajec i mowila ze od razu lepiej sie czuje. Co prawda, to nie dla mnie, ale wydaje się ciekawą sprawą. Chyba przejdę się chociaż zobaczyć jak to wygląda 
Chociaż kojarzy się jednoznacznie do podziwiam dziewczyny za tężyznę fizyczną
Swoją drogą śmieszne są filmiki na yt, gdzie dziewczyny wyginają się na takiej rurze, która zazwyczaj jest lipnej jakości. Finału można się domyśleć.
Swoją drogą śmieszne są filmiki na yt, gdzie dziewczyny wyginają się na takiej rurze, która zazwyczaj jest lipnej jakości. Finału można się domyśleć.
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
-
ookasskaoo
- Miła Kobietka