Pomysły na sylwester 2012/2013!!
-
myszka12313
- Jestem tu nowa :)
Pomysły na sylwester 2012/2013!!
Jakie macie ciekawe propozycje spędzenia sylwestra? 
-
dobroslawa
Re: Pomysły na sylwester 2012/2013!!
Domówka u szwagierki, dobre winko własnej produkcji i wspominanie mijającego roku:)
Na razie jestem w czarnej d...
Z czasem pewnie jakieś pomysły się wyklarują.
-
żuczek
Pomału mi się wykluwa pomysł
Parę dni temu dostałam zaproszenie na imprezę do Hotelu Boss w Warszawie. Tak się zastanawiam, czy z niego skorzystać. Ma być barek z alko, Dj i w ogóle zabawa rodem z fabryki snów. A z resztą, siedzieć w chałupie nie zamierzam 
Witam macie problem ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy ? Oferuję legalny dokument z wpisem do pwpw. Gwarantuje dyskrecje i profesionalne podejscie do sprawy. Wiecej szczegółów pod numerem tel: 884623527
Hej! Ja uważam, że każdy powinien spędzić Sylwestra, tak jak lubi, a nie tak, jak "powinno się" go spędzać. Zauważyłam, że wiele osób właśnie w ten sposób podchodzi do tematu. A Sylwester jest dobrą okazją do wszelakich aktywności! Oprócz typowych balów w długich sukniach i pod krawatem, można spędzić go na fajnej wycieczce, przy kominku z partnerem, z rodziną, czy na szalonym wypadzie narciarskim. Jeżeli nie znacie swoich sylwestrowych preferencji, polecam fajny quiz:
http://www.tanie-loty.com.pl/gdzie-sped ... -quiz.html
Udanego Sylwestra!:)
http://www.tanie-loty.com.pl/gdzie-sped ... -quiz.html
Udanego Sylwestra!:)
Ja byłam z małżem u brata i bratowej, było parę osób, ale to nie jest mój wymarzony sposób na spędzenie sylwestra... co do przyszłego sylwestra, plany zamierzam już powoli realizować w lutym 
a ja byłam u przyjaciółki...muszę przyznać, ze to był jeden z najbardziej udanych wieczorów w roku 2012, było nas sporo, ale dzięki temu super się bawiliśmy, tańczyliśmy i bawiliśmy się do 6 rano!!