Pomysł na dzień dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Aneczka89
Jestem tu nowa :)

Pomysł na dzień dziecka

Post autor: Aneczka89 »

Sprawa jest taka, moja córka wie że jest dzien dziecka lecz nie ten wiek (3.5) jescze żeby coś ozekiwała od nas w tym dniu. A problem taki ze na chwilowy czas nie mamy za bardzo pieniędzy by obsypać ją prezentami. Wiec pytam Was forumowiczki jak byście spędziły ten dzień z dzieckiem.. niestety odpadają też różne wypady do miasta czy na lody.
matka_natura

Re: Pomysł na dzień dziecka

Post autor: matka_natura »

Hej, porada już baaardzo spóźniona, ale dopiero się tu zalogowałam i zauważyłam ten post. Może jednak przyda się innym na przyszłość. Trafiłam na ten materiał, gdy sama zastanawiałam się, co tu wykombinować na Dzień Dziecka :) http://www.prozdrowie.pl/Artykuly/Ciaza ... en-Dziecka
kalina.kot

Re: Pomysł na dzień dziecka

Post autor: kalina.kot »

Zależy ile lat ma dzieciaczek. Osobiście polecam wziąć malucha do teatru na jakąś fajną sztukę dla dzieci. No i obowiązkowo prezent;) np klocki, albo jakąś lalkę;P
klocki konstrukcyjne
ODPOWIEDZ