Pomóżcie mi , chciałabym zobaczyć co o tym myślicie ?
-
klocek1995
- Jestem tu nowa :)
Pomóżcie mi , chciałabym zobaczyć co o tym myślicie ?
Mam 18 lat i rok temu zaczęłam chodzic z R.. a po pół roku zerwałam z nim chociaż był bardzo fajny każda kobieta chciała by takiego faceta ( bardzo odpowiedzialny , wie czego chce ) poprostu chłopak jak marzenie ale chodząc z nim po głowie chodził mi inny a jak dowiedziałam się ze mu się podoba to zostawilam R.. dla niego bo kiedyś mi się podobał alial mnie gdzieś mój były ciężko to przeżył minęło już pół roku a on dalej nie opuszcza za to teraz też B.. chce być ze mną i nie wiem co robić zależy mi chyba na obojgu nie chcem ich skrzywdzic :/ Co powinnam zrobić ?
Re: Pomóżcie mi , chciałabym zobaczyć co o tym myślicie ?
a tak szczerze z kim związała byś swoją przyszłość??
Jakie mają wady a jakie zalety ??
Jakie mają wady a jakie zalety ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
twoja przyszłosc w twych rekach sama musisz podjac decyzje
-
stefi
Jeżeli jest ci lepiej z tym obecnym facetem to myślę, że nie masz co się przejmować byłym, on musi sobie z tym poradzić, że nie będziecie już razem. Nie powinnaś być uległa na jego lamenty i jak on to chce wrócić do ciebie.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Nie da się kochać dwóch, choć można być dwoma zauroczoną. Przemyśl na spokojnie.
Tak jak Ci dziewczyny napisały: sama musisz podjąć decyzję. Zastanów się, z którym się lepiej czujesz, który poświęca Ci więcej uwagi... A przede wszystkim, którego SZCZERZE kochasz...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- starletkagwiazdeczka
- Jestem tu nowa :)
starałam się przeczytać powoli, co napisałaś i nie zrozumiałam nic z drugiej połowy tekstu