pomocy :(

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
KamilaS
Fajna Kobietka

pomocy :(

Post autor: KamilaS »

w piatek moja babcia trafila do szpitala na neurologie... ma podejrzenie aizchaimera..;( prosze pomozcie nie wiem jak sobie z ta wiadomoscia poradzic ;(
kukilka
Fajna Kobietka

Re: pomocy :(

Post autor: kukilka »

Kamilo a szukałaś może jakiejś grupy wsparcia? Niestety nie wiem jak mogłabym Ci pomóc, dla mnie to obca sytuacja, a dobrze będzie porozmawiać z kimś kto zna bliżej ten problem.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Kamilo , smutne to , moja mamcia żyła z ta choroba wiele lat , leku na to nie ma , tutaj tyko pomoc rodziny jest ważna , okropne to jest jak rodzina taką osobę oddaje do domu opieki ,jak masz jakieś pytania to pisz , może ci coś będę mogła podpowiedzieć . 7 lat opiekowałam się moją kochaną mamcią , jutro będzie rocznica jej śmierci , ból dla mnie wielki . :cry: :cry: :cry:
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
MarianAna
Fajna Kobietka

Post autor: MarianAna »

Spróbuj odwlec myśli od tego faktu. Bardzo dobrą praktyką jest rzucenie się w wir pracy. Twoja babcia, z pewnością nie chciała abyś gnębiła i udręczała się tym faktem. Zwróć uwagę, że ona chce Twojego dobra.
sarenkaXX
Jestem tu nowa :)

Post autor: sarenkaXX »

okazuej babci milosc jak zawsze, troszcz sie o nia i nie zalamuj sie, bedzie wam latwiej przez to przechodzic z usmiechem....
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

MarianAna pisze:Spróbuj odwlec myśli od tego faktu. Bardzo dobrą praktyką jest rzucenie się w wir pracy. Twoja babcia, z pewnością nie chciała abyś gnębiła i udręczała się tym faktem. Zwróć uwagę, że ona chce Twojego dobra.
Też bym chyba zrobiła w ten sposób.
ODPOWIEDZ