pomocy ,musze z nim pogadac
-
xxniepytajj
- Jestem tu nowa :)
pomocy ,musze z nim pogadac
Hej dziewczyny ,blagam o radę.. Spotykam się z chłopakiem i jesteśmy razem .. Wcześniej byl z dziewczyna 5 lat i właśnie za tydzień by mieli wziąć ślub.. Pytalam chłopaka czemu nie sa juz razem to powiedział ze się wypalilo ale maja ze soba dobry kontakt .. Mieli razem psa i on widać tęskni za nim i czasami na spacer zabiera... Chodzą razem z ta dziewczyna na studia i wszystkie projekty itp robią razem a on tłumaczy sie tym ze z nią cale studia spędził i malo kogo znają bo na zaocznych jest .. Ostatnio nazwał mnie jej imieniem. Boje sie ze uczucie mu odzyje i zostawi mnie ,co robić? Zakończyć to czy co bo już nie wiem ;( przepraszam za haos ale to mój pierwszy post
Re: pomocy ,musze z nim pogadac
Myślę, że nie powinnaś się przejmować. Z czasem mu przejdzie, tym bardziej, że w końcu studia miną i kontakt z nią mu się rozluźni. Może warto pomyśleć o tym, żeby przygarnąć też jakiegoś pieska?
-
olejunka32
- Jestem tu nowa :)
Re: pomocy ,musze z nim pogadac
spokojnie, to że Ciebie nazwał jej imieniem może się zdarzyć. Jak z kimś przebywa się dużo czasu to normalne, że potem można przejęzyczyć się
. Mój też tak miał. Warto może faktycznie wziąc pieska albo aby dogadali się, że na tydzień u Was jest na tydzień u tamtej 
Centrum Medyczne 311 Zabrze - Ortopeda, Chirurg, Dermatolog, Laryngolog, Endokrynolog