pomocy ,musze z nim pogadac

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
xxniepytajj
Jestem tu nowa :)

pomocy ,musze z nim pogadac

Post autor: xxniepytajj »

Hej dziewczyny ,blagam o radę.. Spotykam się z chłopakiem i jesteśmy razem .. Wcześniej byl z dziewczyna 5 lat i właśnie za tydzień by mieli wziąć ślub.. Pytalam chłopaka czemu nie sa juz razem to powiedział ze się wypalilo ale maja ze soba dobry kontakt .. Mieli razem psa i on widać tęskni za nim i czasami na spacer zabiera... Chodzą razem z ta dziewczyna na studia i wszystkie projekty itp robią razem a on tłumaczy sie tym ze z nią cale studia spędził i malo kogo znają bo na zaocznych jest .. Ostatnio nazwał mnie jej imieniem. Boje sie ze uczucie mu odzyje i zostawi mnie ,co robić? Zakończyć to czy co bo już nie wiem ;( przepraszam za haos ale to mój pierwszy post
Anette_23

Re: pomocy ,musze z nim pogadac

Post autor: Anette_23 »

Myślę, że nie powinnaś się przejmować. Z czasem mu przejdzie, tym bardziej, że w końcu studia miną i kontakt z nią mu się rozluźni. Może warto pomyśleć o tym, żeby przygarnąć też jakiegoś pieska?
olejunka32

Re: pomocy ,musze z nim pogadac

Post autor: olejunka32 »

spokojnie, to że Ciebie nazwał jej imieniem może się zdarzyć. Jak z kimś przebywa się dużo czasu to normalne, że potem można przejęzyczyć się :). Mój też tak miał. Warto może faktycznie wziąc pieska albo aby dogadali się, że na tydzień u Was jest na tydzień u tamtej :)
Centrum Medyczne 311 Zabrze - Ortopeda, Chirurg, Dermatolog, Laryngolog, Endokrynolog
ODPOWIEDZ