pomoc psychologiczna po porodzie

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kasienka1234
Jestem tu nowa :)

pomoc psychologiczna po porodzie

Post autor: kasienka1234 »

Czy któras z mam moze polecic psychologa, ale takiego który pomoze przejsc ciezki okres poporodowy? Nie mam sil, energii. Do tego maluszek tez jakis nerwowy (generalnie karmie piersia i chyba mu wystarcza) ale słabo spi, mam wrazenie ze caly czas cos mu dolega/przeszkadza i przez to duzo placze. Najlepiej dolny slask...
AnnaDoula
Jestem tu nowa :)

Re: pomoc psychologiczna po porodzie

Post autor: AnnaDoula »

Polecam Annę Kramek z całego serca!
Trafiłam do niej w trudnym momencie i już po kilku spotkaniach poczułam ogromną różnicę. Bardzo ciepła, profesjonalna, z podejściem, które naprawdę pomaga się otworzyć.
Jeśli ktoś szuka wsparcia lub psychoterapii w ciąży lub po porodzie albo chce lepiej zrozumieć siebie - naprawdę warto się z nią skontaktować. Jeśli czujesz, że twoje dziecko też potrzebuje pomocy może akurat przyda wam się praca w diadzie matka-dziecko?
Możesz zajrzeć na jej stronę i poczytać o terapii indywidualnej albo NBO https://annakramek.pl/dla-ciebie/
ODPOWIEDZ