Pogoda
-
Hakiruono
Re: Pogoda
Dokładnie to samo. A w sobotę to była taka śnieżyca jakiej nikt z rodzinki nie pamięta od dawna. I ciągle pada... śnieg.dzo pisze:wreszcie zima pełną parąbiało i wciąż pada śnieg
-
dzo
u mnie dziś rano -18
samochód nam coś słabo chciał zapalić rano ale akumulator mamy do wymiany więc pewnie ledwo daje rady na takim mrozie
samochód nam coś słabo chciał zapalić rano ale akumulator mamy do wymiany więc pewnie ledwo daje rady na takim mrozie
-
WeselneZaplecze
Mroźnie oj mroźnie nam się zrobiło
wrrrr Podobno pod koniec tygodnia ma być najgorzej, oby jednak prognozy się nie sprawdziły.
- 13 ,ale od następnego tygodnia podobno ma być lekkie ocieplenie czyt. -3, -2 stopnie czy nawet 0;-)
Jeśli chcesz, aby Twój magazyn dobrze funkcjonował, wybierz wózki paletowe
-
Kolaboracja
pacze pisze:- 13 ,ale od następnego tygodnia podobno ma być lekkie ocieplenie czyt. -3, -2 stopnie czy nawet 0;-)
u mnie też teraz z -13... i na szczęście też słyszałam, że ma się ocieplać od nast tygodnia!! to bardzo dobrze, mam dosyć mrozów
Witam. Najpierw do poniedziałku było prawie - 30 stopni i nie było śniegu.W tej chwili jest +2
stopnie,a snieg sypie już od nocy cały czas i tak ma być aż do piątku.NO ale na to już nie mamy żadnego wpływu.Tylko pozostaje nam czekać co będzie dalej.Pozdrawiam.
stopnie,a snieg sypie już od nocy cały czas i tak ma być aż do piątku.NO ale na to już nie mamy żadnego wpływu.Tylko pozostaje nam czekać co będzie dalej.Pozdrawiam.
-
Kolaboracja
myślałam, że już śnieg nie spadnie, bo zaczynało sie robić coraz cieplej a tu klops... dzisiaj znowu trochę nasypało, mam naadzieje że szybko sie rozpuści 
-
dzo
kurde ja tak samoKolaboracja pisze:myślałam, że już śnieg nie spadnie, bo zaczynało sie robić coraz cieplej a tu klops... dzisiaj znowu trochę nasypało, mam naadzieje że szybko sie rozpuści
już chcę wiosny