Pogoda
Re: Pogoda
pieknie
snieznie i mroznie 
Za to ja śnieg mam tyko sztuczny na święta rozwinięty przed domem hihi
U mnie w ciągu dnia jest w miarę przyjemnie jednak w nocy strasznie wieje i desz aż czasami spać nie idzie
U mnie w ciągu dnia jest w miarę przyjemnie jednak w nocy strasznie wieje i desz aż czasami spać nie idzie
na Śląsku...przynajmniej w moim mieście po śniegu ani śladu...temperatura może letnia nie jest, ale w porównaniu z tym co był wcześniej to jest baaardzo ciepło, mnie to w sumie pasuje, nie muszę odśnieżać rano auta i ogólnie tak przyjemniej się chodzi, ale z drugiej strony na Święta mogłoby popadać
A w Warszawie dzisiaj słoneczko, chociaż trochę zimno:]
We Wrocławiu strasznie pochmurno, szaro i smutno. A do tego zimno znowu(wczoraj było calkiem przyjemnie jak na te pore roku)
imprezy tematyczne
Oj chyba idzie bo u nas aktualnie - 7 stopni ( okolice granicy z Rosją)
u mnie też teraz zima w pełni, nie dosyć, że mróz, oblodzony samochód to jeszcze wszędzie tak dużo śniegu, ledwo można chodzić, a co dopiero jeździć, wszędzie korki, co prawda widzę na każdym kroku, że firmy odśnieżające we Wrocławiu pracują pełną parą, jednak wiadomo nie da się wszędzie w tym samym czasie odśnieżyć, takie cuda to chyba umie zdziałać tylko słońce 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
u nas snieg i mroz brrrrrrrrrrrr zimno
U nas podobnie. W dodatku ślizgawica na ulicach.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
U nas też ma być odwilż. Z jednej strony się ciesze, ale z drugiej nie, ponieważ będzie chlapa, błoto i brudno na ulicach. Mam tylko nadzieję, że po tej odwilży już nie będzie padać śnieg.
lexus is300
-
filmomanka
- Jestem tu nowa :)
! odświeżenie tematu !
nareszcie idzie do nas wiosna !
cieszmy się !
nareszcie idzie do nas wiosna !
cieszmy się !
Cudnie się zrobiło na świecie. Wczoraj zainaugurowaliśmy ze znajomymi sezon grillowy. Kwiatki rosną, słońce świeci. Na spacerek idą moje dzieci. Wreszcie moje szczeniaki mogą poszaleć na świeżym powietrzu. Jak ja na tą chwilę czekałam. Wreszcie się doczekałam. A moje wiosenne kwiatki kwitną na całego . Krokusy mam w 4 kolorach, a teraz otworzyły się iryski. Poęęęęęknie jest 
Dawno nie było tak wspaniałego poniedziałku, trzeba przyznać
Ja się cieszę niesamowicie, jak widzę ten ruch w parku, ludzi spacerujących niespiesznym krokiem po chodnikach i kiedy nareszcie mogę założyć lekkie buty!
Poranny spacer do piekarni był dzisiaj czystą przyjemnością, po obiedzie pewnie pójdę się przejść do nieco bardziej odległego parku, wezmę książkę i poczytam spokojnie na świeżym powietrzu! Tak bardzo mi tego brakowało! 
Sprawność ruchowa i kondycja tylko z joga centrum warszawa
-
majkaa
dziś chłodniej ;/... lipa trochę, weekend chłodny, ale miejmy nadzieję, że majówka będzie ciepła ! 
Deszczowa pogoda. W sam raz na kiszenie się w domu...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Upał jak w lecie.