Podziękowania dla gości

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
Ruda171994
Jestem tu nowa :)

Podziękowania dla gości

Post autor: Ruda171994 »

Hej dziewczyny:)
potrzebuje waszej pomocy!!!
Zamówilam na podziękowania dla gości magnesy z datą ślubu i naszymi imionami, ale nie sana tyle twarde i strasznie łatwo sie wyginają ;( Macie może jakiś pomysł jak to ładnie zapakować żeby nie wyglądało kiczowato ?
Jak możecie to pokażcie jakie wy macie inspiracje?:)
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Re: Podziękowania dla gości

Post autor: Jaśmin »

Czesc, ja mialam magnesy i malutkie buteleczki alkoholu, a zapakowalam je w male woreczki na prezent... Wedlug niektorych to bylo kiczowate ale nam sie podobalo i robilismy to z radoscia... Mam nadzieje, ze wiekszosc gosci docenila.

Obrazek
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
p@ula

Post autor: p@ula »

Jaśmin, ja bym doceniła :) Bardzo ładnie to wygląda, takie małe woreczki możesz kupić na przykład w hurtowniach pasmanteryjnych. Inny pomysł, to malutkie pudełko z kokardką.
Czekotubka93
Miła Kobietka

Post autor: Czekotubka93 »

Woreczki to fajny pomysł. Albo zwykle wstążeczki nawet ;)
olkaa01

Post autor: olkaa01 »

Ja bym zrobiła jak poprzedniczka, z buteleczką alkoholu i w ładny półprzezroczysty woreczek. Świetnie się to prezentuje.
akacja

Post autor: akacja »

ostatnio dostaliśmy w ramach podziękowania magnes z datą ślubu i imionami małżonków. Ale srednio mi się to widzi. Lepszym pomysłem jest roślinka, świeczka, mydełko albo coś ceramicznego- bardziej uniwersalne niż personalizowane prezenty
Meble holenderskie - Mandihouse.pl
Zarazatu

Post autor: Zarazatu »

Cześć,
Jaśmin, czyli miałaś tak zwane "kacówki" :) Ja miałam coś podobnego jak na zdjęciu. Nie zgadzam się że to kiczowate, zwykły, prosty mały upominek. SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 12:04 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
lidka87

Post autor: lidka87 »

olkaa01 pisze:Ja bym zrobiła jak poprzedniczka, z buteleczką alkoholu i w ładny półprzezroczysty woreczek. Świetnie się to prezentuje.
Zgadzam się :) Organizowałam już kilka wesel, na których Państwo Młodzi zdecydowali się właśnie na takie rozwiązanie :)
Wesela Bydgoszcz
sanderson
Miła Kobietka

Post autor: sanderson »

Takie magnesiki, buteleczki, słoiczki - są ok, ale dla babć, cioć +60. One zbierają kurzołapy bardzo chętnie i z pewnością uradują się kolejnymi.
Ja radziłabym dać po kawałku ciastka + 0,5 wódki weselnej :).
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
Awatar użytkownika
Lena91

Post autor: Lena91 »

Powiem Wam szczerze, że nie rozumiem o co chodzi z tymi podziękowaniami. Jak dla mnie to dziwny pomysł, szukać na siłę jakichś "gadżetów". Ludzie wymyślają cuda na kiju, mydełka zapachowe, świece, magnesy, figurki... większość z tych prezentów, to tak jak napisała poprzedniczka" kurzołapy", które się tylko przestawia z miejsca na miejsce.
lovely

Post autor: lovely »

Ciekawe podziękowania dla rodziców to skrzynia na wino i jakieś słodkości, lub inne sprawy SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 12:05 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaproszenia ślubne, dekoracje, pudełeczka i wiele oryginalnych ozdób https://sklepslubny.love/
Ola z Printu

Post autor: Ola z Printu »

Myślę, że czymś co zastąpi podarunek - kurzołap :D będzie fotoksiażką, która jest pamiątką na lata, jeśli się ze mną zgadzasz to sprawdź nasze szablony :) SPAM
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2018 6:08 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
aga2113

Post autor: aga2113 »

Ja myślę o babeczkach :D
forma z poliwęglanu do czekolady
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Zwyczajnie flaszka w dłoń i po trochu ciasta na do widzenia , nie ma co wydziwiac ;-)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Agree! Dokładnie tak zrobiliśmy i każdy był szczęśliwy. :D
sunny

Post autor: sunny »

dla mnie pomysł z magnesami jest słaby.Chyba wolałabym dostać coś bardziej praktycznego- kwiatka w doniczce lub mydełko :?
WK Serwis - Samsung
aga2113

Post autor: aga2113 »

Polecam sklep internetowy SPAM
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 10:51 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ