Podziękowania dla gości
-
Ruda171994
- Jestem tu nowa :)
Podziękowania dla gości
Hej dziewczyny:)
potrzebuje waszej pomocy!!!
Zamówilam na podziękowania dla gości magnesy z datą ślubu i naszymi imionami, ale nie sana tyle twarde i strasznie łatwo sie wyginają ;( Macie może jakiś pomysł jak to ładnie zapakować żeby nie wyglądało kiczowato ?
Jak możecie to pokażcie jakie wy macie inspiracje?:)
potrzebuje waszej pomocy!!!
Zamówilam na podziękowania dla gości magnesy z datą ślubu i naszymi imionami, ale nie sana tyle twarde i strasznie łatwo sie wyginają ;( Macie może jakiś pomysł jak to ładnie zapakować żeby nie wyglądało kiczowato ?
Jak możecie to pokażcie jakie wy macie inspiracje?:)
Re: Podziękowania dla gości
Czesc, ja mialam magnesy i malutkie buteleczki alkoholu, a zapakowalam je w male woreczki na prezent... Wedlug niektorych to bylo kiczowate ale nam sie podobalo i robilismy to z radoscia... Mam nadzieje, ze wiekszosc gosci docenila.

y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Jaśmin, ja bym doceniła
Bardzo ładnie to wygląda, takie małe woreczki możesz kupić na przykład w hurtowniach pasmanteryjnych. Inny pomysł, to malutkie pudełko z kokardką.
-
Czekotubka93
- Miła Kobietka
Woreczki to fajny pomysł. Albo zwykle wstążeczki nawet 
Ja bym zrobiła jak poprzedniczka, z buteleczką alkoholu i w ładny półprzezroczysty woreczek. Świetnie się to prezentuje.
ostatnio dostaliśmy w ramach podziękowania magnes z datą ślubu i imionami małżonków. Ale srednio mi się to widzi. Lepszym pomysłem jest roślinka, świeczka, mydełko albo coś ceramicznego- bardziej uniwersalne niż personalizowane prezenty
Meble holenderskie - Mandihouse.pl
Cześć,
Jaśmin, czyli miałaś tak zwane "kacówki"
Ja miałam coś podobnego jak na zdjęciu. Nie zgadzam się że to kiczowate, zwykły, prosty mały upominek. SPAM
Jaśmin, czyli miałaś tak zwane "kacówki"
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 12:04 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Zgadzam sięolkaa01 pisze:Ja bym zrobiła jak poprzedniczka, z buteleczką alkoholu i w ładny półprzezroczysty woreczek. Świetnie się to prezentuje.
Wesela Bydgoszcz
Takie magnesiki, buteleczki, słoiczki - są ok, ale dla babć, cioć +60. One zbierają kurzołapy bardzo chętnie i z pewnością uradują się kolejnymi.
Ja radziłabym dać po kawałku ciastka + 0,5 wódki weselnej
.
Ja radziłabym dać po kawałku ciastka + 0,5 wódki weselnej
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
Powiem Wam szczerze, że nie rozumiem o co chodzi z tymi podziękowaniami. Jak dla mnie to dziwny pomysł, szukać na siłę jakichś "gadżetów". Ludzie wymyślają cuda na kiju, mydełka zapachowe, świece, magnesy, figurki... większość z tych prezentów, to tak jak napisała poprzedniczka" kurzołapy", które się tylko przestawia z miejsca na miejsce.
Ciekawe podziękowania dla rodziców to skrzynia na wino i jakieś słodkości, lub inne sprawy SPAM
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2018 12:05 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaproszenia ślubne, dekoracje, pudełeczka i wiele oryginalnych ozdób https://sklepslubny.love/
-
Ola z Printu
- Jestem tu nowa :)
Myślę, że czymś co zastąpi podarunek - kurzołap
będzie fotoksiażką, która jest pamiątką na lata, jeśli się ze mną zgadzasz to sprawdź nasze szablony
SPAM
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2018 6:08 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyczajnie flaszka w dłoń i po trochu ciasta na do widzenia , nie ma co wydziwiac 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
dla mnie pomysł z magnesami jest słaby.Chyba wolałabym dostać coś bardziej praktycznego- kwiatka w doniczce lub mydełko 
WK Serwis - Samsung
Polecam sklep internetowy SPAM
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 10:51 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.