Cześć!
Właśnie rozwodzę się z mężem i chciałabym dowiedzieć się na temat podziału naszego majątku, co będzie z domem, samochodem i innymi dobrami majątkowymi. Polecicie mi jakąś kancelarię która wytłumaczy mi wszystko na ten temat.
Z góry dziękuję za pomoc.
podział majątku
-
korneliapoborska
- Jestem tu nowa :)
- redorange666
- Samiec
Re: podział majątku
Zasadniczo jeżeli nie mieliście rozdzielbisci majątkowej to wszystko nabyte podczas trwania małżeństwa dzieli się na pół. Możecie się dogadać i podzielić go sami pójść do notariusza i macie ten temat z głowy. Wtedy będzie szybciej rozwód tzn orzeczenie rozwodu
-
korneliapoborska
- Jestem tu nowa :)
znajomi polecili mi SPAM co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2018 8:25 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
- redorange666
- Samiec
Kolejna szeptanka.... Nienawidzę tej formy reklamy
Najlepiej się dogadać ale wiadomo- nie zawsze jest taka możliwość. Wiem, że siostrze przy podziale majątku pomagał Pan Wieczorski z JST i była zadowolona. Konkretny, z dużą wiedzą, wszytsko potrafi dokładnie wyjaśnić i doradzić najlepsze rozwiązanie.
Również mogę polecić Pana Wieczorskiego. To były sędzia a obecnie radca prawny z dużą wiedzą i doświadczeniem, widać, że zna się na prawie i wie co robi.