podział majątku

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
korneliapoborska
Jestem tu nowa :)

podział majątku

Post autor: korneliapoborska »

Cześć!
Właśnie rozwodzę się z mężem i chciałabym dowiedzieć się na temat podziału naszego majątku, co będzie z domem, samochodem i innymi dobrami majątkowymi. Polecicie mi jakąś kancelarię która wytłumaczy mi wszystko na ten temat.

Z góry dziękuję za pomoc.
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: podział majątku

Post autor: redorange666 »

Zasadniczo jeżeli nie mieliście rozdzielbisci majątkowej to wszystko nabyte podczas trwania małżeństwa dzieli się na pół. Możecie się dogadać i podzielić go sami pójść do notariusza i macie ten temat z głowy. Wtedy będzie szybciej rozwód tzn orzeczenie rozwodu
korneliapoborska
Jestem tu nowa :)

Post autor: korneliapoborska »

znajomi polecili mi SPAM co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2018 8:25 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Kolejna szeptanka.... Nienawidzę tej formy reklamy
MartaMM
Miła Kobietka

Post autor: MartaMM »

Najlepiej się dogadać ale wiadomo- nie zawsze jest taka możliwość. Wiem, że siostrze przy podziale majątku pomagał Pan Wieczorski z JST i była zadowolona. Konkretny, z dużą wiedzą, wszytsko potrafi dokładnie wyjaśnić i doradzić najlepsze rozwiązanie.
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

Również mogę polecić Pana Wieczorskiego. To były sędzia a obecnie radca prawny z dużą wiedzą i doświadczeniem, widać, że zna się na prawie i wie co robi.
ODPOWIEDZ