Podział majątku i rozwód szukam kancelarii z Opola

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Fatrter
Miła Kobietka

Podział majątku i rozwód szukam kancelarii z Opola

Post autor: Fatrter »

Dajcie znać kto może poprowadzić dla mnie sprawę rozwodową i podział majątku w Opolu. Jeśli znacie dobrego adwokata, który się tym zajmuje to dajcie znać.
Arletta Bolesta
Miła Kobietka

Re: Podział majątku i rozwód szukam kancelarii z Opola

Post autor: Arletta Bolesta »

W trakcie rozwodu warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa, aby pomiędzy procesami była spójność
dr Arletta Bolesta
adwokat kościelny zatwierdzony
mail: [email protected]
babeczkazpolski
Jestem tu nowa :)

Post autor: babeczkazpolski »

Mogę polecić Legaleo - Kancelarię Wojas Pawlak z Gliwic. Rozwody i sprawy rodzinne to ich specjalność. Siostra korzystała z pomocy p. Bartłomieja podczas rozwodu i była zachwycona profesjonalizmem i nieszablonowym podejściem do jej sprawy. Nie spotkała się wcześniej też z taką życzliwością i empatią. Bardzo chwaliła, więc z czystym sumieniem polecam
Cetaji
Miła Kobietka

Post autor: Cetaji »

Trudnymi sprawami rozwodowymi zajmuje się centrumrozwodow-pl/ na Luboszyckiej w Opolu. Między innymi pracująca tam adw Anna Maria Rop, która będzie w stanie indywidualnie podejść do takiej sprawy, będzie szukała indywidualnych rozwiązań i szansa na pozytywne rozstrzygnięcie będzie rosła.
ODPOWIEDZ