Podryw
Re: Podryw
Ha ! Ja sama wręcz podrywałam na mieście Oczywiscie,ze udało mi się być zaczepioną i to wiele razy. Poznałam w taki sposób kilku fajnych facetów.
Jesli chcesz zwiększyć przyciąganie płci przeciwnej możesz sobie kupić feromony . Zapach ma mega znaczenie w takich sytuacjach. Zobaczysz,że od razu zaczną się za Tobą bardziej ogladać ( za mną właśnie tak było). Używam obecnie Love & Desire.
Jesli chcesz zwiększyć przyciąganie płci przeciwnej możesz sobie kupić feromony . Zapach ma mega znaczenie w takich sytuacjach. Zobaczysz,że od razu zaczną się za Tobą bardziej ogladać ( za mną właśnie tak było). Używam obecnie Love & Desire.
Mogę potwierdzić bo czasami zaopatruje się w ten zapach gdy znajdę jakąś promocje.
Najlepiej szukać po google, ostatnio zamawiałam z intymnosc, bo mieli promocje.
Zapach jest lekki, wydajny, długo się utrzymujący. Na pewno nie jest szablonowy. Mi osobiście bardzo się podoba i mogę polecić.
Najlepiej szukać po google, ostatnio zamawiałam z intymnosc, bo mieli promocje.
Zapach jest lekki, wydajny, długo się utrzymujący. Na pewno nie jest szablonowy. Mi osobiście bardzo się podoba i mogę polecić.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. O feromonach jasne, że słyszałam ale nie sądziłam, ze rzeczywiście mają takie działanie. Po prostu podchodziłam obok nich obojętnie i traktowałam je jako ciekawostkę Doradzicie gdzie mozna je dorwać tak aby powąchać?
No i tutaj robi sie problem, bo nie widzialam w sklepach stacjonarnych. Można zamowić jedynie przez internet. Ale polecam dopytać sie w sklepach czy nie ma mozliwości wyslania próbki zapachu tak aby zobaczyc jak pachnie.
Hejka! Mnie jeden nieznajomy poderwał w bibliotece. Wpadliśmy na siebie, zaczęliśmy rozmawiać dzięki czemu znaleźliśmy pare wspólnych zainteresowań i tak zaczęła się nasza znajomość