Płyny do higieny intymnej

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Płyny do higieny intymnej

Post autor: Hadassa »

Ale tez ma sls. Popatrz za falacel czy jakos tak z rossmanna
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Używam najpopularniejszego tutaj żelu do higieny intymnej, ten temat zachęcił mnie do sprawdzenia składu i ma SLS i tak dalej ;) A szkoda, bo lubię go, jest z dodatkiem mięty i fajnie odświeża :) Ogólnie nigdy w życiu nie miałam problemu z żadnymi infekcjami "tam" więc nie zwracałam uwagi na to czym się podmywam, zazwyczaj to był zwykły żel pod prysznic ale... lepiej dmuchać na zimne i chyba poszukam czegoś lepszego i delikatniejszego jednak.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Klarissa
Miła Kobietka

Post autor: Klarissa »

Doobry jest z rosmana, z isana, ale szkoda ze bez pompki, bo nabiera sie za duzo produktu.. Teraz nie uzywam zadnego, bo zauwazylam, ze nic sie nie dzieje jesli uzywam "tam" zwyklego zelu pod prysznic.
Karolka
Miła Kobietka

Post autor: Karolka »

Ja używam płynu z ziai i jestem bardzo zadowolona. Jest delikatny, nie podrażnia i ma przyjemny zapach.
wiesolek555
Miła Kobietka

Post autor: wiesolek555 »

Ja slyszałam,że zwykłe szare mydło jest najlepsze na podrażnienia okolic intymnych i żadne inne specyfiki, gdyż wypłukują naturalną florę bakteryjną.
Princess85
Jestem tu nowa :)

Post autor: Princess85 »

Moja ginekolożka dordziła mi abym kupiła kupiła sobie płyn Apivita. Znalazłam go na notino i muszę Wam powiedzieć, że ustąpił u mnie dyskofort spraw intymnych. Złagodził moje podrażnienia i czuję się w końcu normalnie bo momentami było bardzo niekomfortowo.
ODPOWIEDZ