Pierwsza Miłość

Co warto obejrzeć, przeczytać oraz posłuchać? Co możecie polecić? Czyli rozmowy o lekko kulturalnym zabarwieniu.
kokkosowa
Jestem tu nowa :)

Re: Pierwsza Miłość

Post autor: kokkosowa »

Oglądałam od samego poczatku,ale do momentu aż pojawiło się bardzo wielu młodych aktorów,jakieś nowe postacie,wreszcie sie pogubiłam i już nie wiem skąd kto jest,o co chodzi.
Barbara Karol
Miła Kobietka

Post autor: Barbara Karol »

agusnysa pisze:Oglądacie ten serial?
Oglądam i to regularnie, mogę powiedzieć że jestem fanką. Z bohaterek serialu najbardziej lubię Olę Król. Nie tylko przez wzgląd na nazwisko, ale zauważyłyście jakie ona ma piękne włosy. Normalnie marzenie, ciekawe czy to dar od boga czy stosuje profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów. A wy jak myślicie, geny czy kosmetyki :?:
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Re: Pierwsza Miłosc:)

Post autor: Natalia Sabała »

agusnysa pisze:noo ale sie bardzo pozmieniało ja nie ogladalam przez jakis czas ostatnio włanczam a tu takioego zmiany hehe ale faktycznie wszyscy mowia ze robi sie to pomalu nudne jak moda na sukces hahaha:):D
Ostatnio odmłodziła się obsada aktorska. Nie wiem jak w rzeczywistości nazywa się ten aktor, ale Szymon jest boski. Chyba się zakochałam. :fallinlove :fallinlove
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Cytruskowa

Post autor: Cytruskowa »

Kiedyś oglądałam regularnie, teraz tylko czasami ;) Jakoś mnie nie wciąga ;)
Nala

Post autor: Nala »

Cytruskowa pisze:Kiedyś oglądałam regularnie, teraz tylko czasami ;) Jakoś mnie nie wciąga ;)

Zgadzam się, nuuuudzi.
ewelina890
Miła Kobietka

Post autor: ewelina890 »

Ja owszem i oglądam. Dzieje się teraz baaardzo dużo. Sabina została pobita przez swojego męża Igora, po czym poroniła. Igor został zabity (nie wiadomo narazie przez kogo ).
A u Kingi w domu pojawiła się mysz :)
Takie nowości z ostatniego odcinka
orzeszek

Post autor: orzeszek »

Kiedys ogladalam to nalogowo, teraz tylko jak mam czas, film juz nie ma w sobie tego czegos co kiedys ale z sentymentu dalej ogladam :D
ODPOWIEDZ