Pierwsza Miłość
Re: Pierwsza Miłość
Oglądałam od samego poczatku,ale do momentu aż pojawiło się bardzo wielu młodych aktorów,jakieś nowe postacie,wreszcie sie pogubiłam i już nie wiem skąd kto jest,o co chodzi.
-
Barbara Karol
- Miła Kobietka
Oglądam i to regularnie, mogę powiedzieć że jestem fanką. Z bohaterek serialu najbardziej lubię Olę Król. Nie tylko przez wzgląd na nazwisko, ale zauważyłyście jakie ona ma piękne włosy. Normalnie marzenie, ciekawe czy to dar od boga czy stosuje profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów. A wy jak myślicie, geny czy kosmetykiagusnysa pisze:Oglądacie ten serial?
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Re: Pierwsza Miłosc:)
Ostatnio odmłodziła się obsada aktorska. Nie wiem jak w rzeczywistości nazywa się ten aktor, ale Szymon jest boski. Chyba się zakochałam.agusnysa pisze:noo ale sie bardzo pozmieniało ja nie ogladalam przez jakis czas ostatnio włanczam a tu takioego zmiany hehe ale faktycznie wszyscy mowia ze robi sie to pomalu nudne jak moda na sukces hahaha:):D
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
-
Cytruskowa
- Jestem tu nowa :)
Kiedyś oglądałam regularnie, teraz tylko czasami
Jakoś mnie nie wciąga 
-
Nala
Cytruskowa pisze:Kiedyś oglądałam regularnie, teraz tylko czasamiJakoś mnie nie wciąga
Zgadzam się, nuuuudzi.
-
ewelina890
- Miła Kobietka
Ja owszem i oglądam. Dzieje się teraz baaardzo dużo. Sabina została pobita przez swojego męża Igora, po czym poroniła. Igor został zabity (nie wiadomo narazie przez kogo ).
A u Kingi w domu pojawiła się mysz
Takie nowości z ostatniego odcinka
A u Kingi w domu pojawiła się mysz
Takie nowości z ostatniego odcinka
Kiedys ogladalam to nalogowo, teraz tylko jak mam czas, film juz nie ma w sobie tego czegos co kiedys ale z sentymentu dalej ogladam