organizował ktoś konferencje?

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Dorota B
Jestem tu nowa :)

organizował ktoś konferencje?

Post autor: Dorota B »

szukam pomocy! szef zlecił mi organizacje konferencji , nie wiem od czego zacząć, gdzie szukać sal czy Centrum konferencyjnego itd. muszę zorganizować ją w łodzi a liczba osób 50-70. każda odpowiedz będzie dla mnie pomocą
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: organizował ktoś konferencje?

Post autor: Hadassa »

Zależy co to ma byc za konferencja..
Jak ma to wyglądać, i co ma być dodatkowo, o ile w ogóle coś ma jeszcze być
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dorota B

Post autor: Dorota B »

konferencja dla firmy przewozowej. w czasie imprezy ma być przerwa kawowa, obiad, ew. kolacja, ale to do ustalenia. przypomniałam sobie teraz , że byłam w pewnym miejscu na imprezie okolicznościowej i muszę to sprawdzic, jest to ośrodek SPAM. Znacie to miejsce pod względem konferencji?
Ostatnio zmieniony ndz sie 31, 2014 8:15 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Po co pytasz, skoro i tak znasz odpowiedz ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ann89

Post autor: ann89 »

Konferencja to nie łatwa sprawa. Trzeba się naprawdę dobrze do tego przygotować szczególnie jeśli ma ona szeroki zasięg. Proponuję zacząć od czegoś mniejszego formatu, najlepiej lokalnego.
Tableo.eu - tablice magnetyczne
metafora

Post autor: metafora »

50-70 osób to niedużo. Ja bym poszukała jakiegoś mniejszego centrum konferencyjnego, albo małej sali konferencyjnej w jakimś hotelu.
karoo

Post autor: karoo »

Rzeczywiście, konferencja nie należy do najprostszych przedsięwzięć. Wiem o tym z doświadczenia również.
Kwiaciarnia Rogatka
gabi10

Post autor: gabi10 »

Ja byłam na Europejskim Forum Gospodarczym-Łódzkie 2017. To dopiero było interesujące wydarzenie! Organizatorzy musieli dużo czasu poświęcić na przygotowanie tego wydarzenia. Wystąpienie Güntera Verheugena było bardzo inspirujące.
marzanna

Post autor: marzanna »

A w jakim mieście musisz ją zorganizować? Jaki temat konferencji?
radiant

Post autor: radiant »

Pewnie, że to ciekawa i dobra opcja lecz nie jedyna. Warto dostrzec korzyści wynikające z tego faktu,.
Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane, bo to one nadają życiu sens.
emmira

Post autor: emmira »

Jeśli to spore wydarzenie, chyba wolałabym to zlecić firmie eventowej
Johnass23

Post autor: Johnass23 »

Czy ciężko się organizuje konferencje?
http://ubezpieczenienazyciekalkulator.pl
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

Zdecydowanie jak to jest duza konferencja to lepiej zlecic specjalistom. To jest naprawde kupa roboty. Sama cos o tym wiem, bo organizuje u nas w firmie takie konfy. Ostatnio mielismy jedna w Parisel Palace pod Lukowem - fajne miejsce - duzo spokoju, dobrze wyposazone sale i mila obsluga. I ta cisza i spokoj wokol hotelu wynagrodzily mi meke organizacji :D
Ailis
Miła Kobietka

Post autor: Ailis »

Spróbujcie zorganizować takie spotkanie w Restauracji Akademia w Warszawie. Myślę, że nie pożałujecie, ponieważ to świetny, prestiżowy lokal. Miałam już tam takie przyjęcie i wspaniale wspominam przyjazną i miłą atmosferę. Elegancko i ze smakiem serwują tam swoje potrawy i bardzo dbają o całą oprawę i wystrój wnętrza. To w sam raz miejsce na taką okazję.
michalinaa01

Post autor: michalinaa01 »

Jak cos mogę polecić to bardzo dobrą opcją jest lokal Artemida w Lublinie, dysponują dwoma salami, można pomieścić sporą ilość osób i co najważniejsze udostępniają nawet sprzęt konferencyjny, ekran, rzutnik itp. Jeśli chodzi o catering to nie ma powodu do obiad, jedzenie jest bardzo dobre, wiem, ponieważ sama uczestniczyłam tam na kilku konferencjach i były bardzo udane.
majkusia
Fajna Kobietka

Post autor: majkusia »

Moja firma robila konferencje dwa razy w Dworku Kurowskim koło Szczecina. Fajna sala, dobra akustyka, dobre jedzenie i klimatyzacja. Sala odpowiednia, obsluga pomocna. Dla mnie super
szemik

Post autor: szemik »

Wszystko zależy od tego jak duża ma być konferencja i jak wymagający są gości. Generalnie zorganizowanie konferencji nie jest trudne, ale trzeba się trochę przyłożyć do tego.
beksa
Miła Kobietka

Post autor: beksa »

Organizowałam ostatnio konferencje na 60 osób w hotelu Imperium w Rzeszowie. W organizacji pomogła mi obsługa hotelu.
Do dyspozycji mieliśmy dużą klimatyzowaną salę, dobre nagłośnienie i rzutnik , oraz sprzęt którego potrzebowaliśmy. Podane jedzenie było bardzo smaczne
zimek

Post autor: zimek »

Dobrze mieć kogoś, kto podpowie nam na co zwrócić uwagę. Pierwsza konferencja jest najtrudniejsza w organizacji, później już idzie z górki.
marka4
Miła Kobietka

Post autor: marka4 »

My postawiliśmy na doświadczenie https://naskrajnej.pl/konferencje i u nich odbędzie się konferencja we wrześniu ( o ile sytuacja nam na to pozwoli z wirusem). Bardzo ważne wydarzenie, chcemy by było mega profesjonalnie a tam to możliwe i pod względem lokalowym, otoczenia, sprzętu audio-wideo no i obsługi
emard.desiree

Post autor: emard.desiree »

Szkolenia, konferencje, wykłady, kursy, a nawet lekcje w szkole – w tych i wielu innych sytuacjach coraz częściej wykorzystuje się prezentacje multimedialne. Nic dziwnego – często to obrazy lepiej zapadają w pamięć niż to, co się słyszy. Aby jednak prezentacja mogła trafić do wszystkich odbiorców, potrzebny jest dobry sprzęt do jej wyświetlania.
Profesjonalny sprzęt do prezentacji multimedialnych – jaki wybrać?
ODPOWIEDZ