organizował ktoś konferencje?
organizował ktoś konferencje?
szukam pomocy! szef zlecił mi organizacje konferencji , nie wiem od czego zacząć, gdzie szukać sal czy Centrum konferencyjnego itd. muszę zorganizować ją w łodzi a liczba osób 50-70. każda odpowiedz będzie dla mnie pomocą
Re: organizował ktoś konferencje?
Zależy co to ma byc za konferencja..
Jak ma to wyglądać, i co ma być dodatkowo, o ile w ogóle coś ma jeszcze być
Jak ma to wyglądać, i co ma być dodatkowo, o ile w ogóle coś ma jeszcze być
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
konferencja dla firmy przewozowej. w czasie imprezy ma być przerwa kawowa, obiad, ew. kolacja, ale to do ustalenia. przypomniałam sobie teraz , że byłam w pewnym miejscu na imprezie okolicznościowej i muszę to sprawdzic, jest to ośrodek SPAM. Znacie to miejsce pod względem konferencji?
Ostatnio zmieniony ndz sie 31, 2014 8:15 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Po co pytasz, skoro i tak znasz odpowiedz ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Konferencja to nie łatwa sprawa. Trzeba się naprawdę dobrze do tego przygotować szczególnie jeśli ma ona szeroki zasięg. Proponuję zacząć od czegoś mniejszego formatu, najlepiej lokalnego.
Tableo.eu - tablice magnetyczne
50-70 osób to niedużo. Ja bym poszukała jakiegoś mniejszego centrum konferencyjnego, albo małej sali konferencyjnej w jakimś hotelu.
Rzeczywiście, konferencja nie należy do najprostszych przedsięwzięć. Wiem o tym z doświadczenia również.
Kwiaciarnia Rogatka
Ja byłam na Europejskim Forum Gospodarczym-Łódzkie 2017. To dopiero było interesujące wydarzenie! Organizatorzy musieli dużo czasu poświęcić na przygotowanie tego wydarzenia. Wystąpienie Güntera Verheugena było bardzo inspirujące.
A w jakim mieście musisz ją zorganizować? Jaki temat konferencji?
Pewnie, że to ciekawa i dobra opcja lecz nie jedyna. Warto dostrzec korzyści wynikające z tego faktu,.
Najpiękniejsze są marzenia niezrealizowane, bo to one nadają życiu sens.
Jeśli to spore wydarzenie, chyba wolałabym to zlecić firmie eventowej
Czy ciężko się organizuje konferencje?
http://ubezpieczenienazyciekalkulator.pl
Zdecydowanie jak to jest duza konferencja to lepiej zlecic specjalistom. To jest naprawde kupa roboty. Sama cos o tym wiem, bo organizuje u nas w firmie takie konfy. Ostatnio mielismy jedna w Parisel Palace pod Lukowem - fajne miejsce - duzo spokoju, dobrze wyposazone sale i mila obsluga. I ta cisza i spokoj wokol hotelu wynagrodzily mi meke organizacji 
Spróbujcie zorganizować takie spotkanie w Restauracji Akademia w Warszawie. Myślę, że nie pożałujecie, ponieważ to świetny, prestiżowy lokal. Miałam już tam takie przyjęcie i wspaniale wspominam przyjazną i miłą atmosferę. Elegancko i ze smakiem serwują tam swoje potrawy i bardzo dbają o całą oprawę i wystrój wnętrza. To w sam raz miejsce na taką okazję.
-
michalinaa01
- Jestem tu nowa :)
Jak cos mogę polecić to bardzo dobrą opcją jest lokal Artemida w Lublinie, dysponują dwoma salami, można pomieścić sporą ilość osób i co najważniejsze udostępniają nawet sprzęt konferencyjny, ekran, rzutnik itp. Jeśli chodzi o catering to nie ma powodu do obiad, jedzenie jest bardzo dobre, wiem, ponieważ sama uczestniczyłam tam na kilku konferencjach i były bardzo udane.
Moja firma robila konferencje dwa razy w Dworku Kurowskim koło Szczecina. Fajna sala, dobra akustyka, dobre jedzenie i klimatyzacja. Sala odpowiednia, obsluga pomocna. Dla mnie super
Wszystko zależy od tego jak duża ma być konferencja i jak wymagający są gości. Generalnie zorganizowanie konferencji nie jest trudne, ale trzeba się trochę przyłożyć do tego.
Organizowałam ostatnio konferencje na 60 osób w hotelu Imperium w Rzeszowie. W organizacji pomogła mi obsługa hotelu.
Do dyspozycji mieliśmy dużą klimatyzowaną salę, dobre nagłośnienie i rzutnik , oraz sprzęt którego potrzebowaliśmy. Podane jedzenie było bardzo smaczne
Do dyspozycji mieliśmy dużą klimatyzowaną salę, dobre nagłośnienie i rzutnik , oraz sprzęt którego potrzebowaliśmy. Podane jedzenie było bardzo smaczne
Dobrze mieć kogoś, kto podpowie nam na co zwrócić uwagę. Pierwsza konferencja jest najtrudniejsza w organizacji, później już idzie z górki.
My postawiliśmy na doświadczenie https://naskrajnej.pl/konferencje i u nich odbędzie się konferencja we wrześniu ( o ile sytuacja nam na to pozwoli z wirusem). Bardzo ważne wydarzenie, chcemy by było mega profesjonalnie a tam to możliwe i pod względem lokalowym, otoczenia, sprzętu audio-wideo no i obsługi
-
emard.desiree
- Jestem tu nowa :)
Szkolenia, konferencje, wykłady, kursy, a nawet lekcje w szkole – w tych i wielu innych sytuacjach coraz częściej wykorzystuje się prezentacje multimedialne. Nic dziwnego – często to obrazy lepiej zapadają w pamięć niż to, co się słyszy. Aby jednak prezentacja mogła trafić do wszystkich odbiorców, potrzebny jest dobry sprzęt do jej wyświetlania.
Profesjonalny sprzęt do prezentacji multimedialnych – jaki wybrać?