Operacja biustu
-
patrycja777
Operacja biustu
Hej czy któraś z Was ma może za sobą operację plastyczną biustu? Jeśli tak to jaki zabieg, podniesienie czy powiększanie, możecie powiedzieć coś na ten temat, czy warto zaryzykować?
Re: Operacja biustu
Ja mam za sobą powiększanie biustu własnym tłuszczem .Moim zdaniem to metoda bezpieczna i nie ryzykowna w porównaniu z powiększeniem operacyjnym i silikonami. Tylko jedna lekarka to robi w Polsce taką metodą - Monika Grzesiak z Warszawy .Naprawdę jest świetna i można jej zaufać .Jestem teraz zadowolona ze swojego wyglądu .
-
poziomkaa
Czyli że np. biorą Ci trochę tłuszczyku z biodra i przeszczepiają do piersi?
Tak dokładnie ....
Więcej możesz się dowiedzieć tutaj : http://www.rekonstrukcjapiersi.com.pl/ .Naprawdę warto .
A czy ten tłuszcz w piersi się równomiernie rozkłada? Bo te zdjęcia nie wyglądają zachęcająco...
tak- wszystko równo i ładnie:Dkukilka pisze:A czy ten tłuszcz w piersi się równomiernie rozkłada? Bo te zdjęcia nie wyglądają zachęcająco...
Nosi się 2 tygodnie po zabiegu taki specjalny jakby stanik który pomaga się piersi ładnie ukształtować. Moje są idealne:D
A zdjecia... Już patrze ...
Pewnie nie podoba ci się bo tam masz przykłady piersi z problemami - jedne z jakąś chorobą, jedne z silikonami co te brzegi implantu takie strasznie widoczne - mnie to to się właśnie nie podoba , no i piersi po radioterapii i usunięciu guzka - ale te zdjecia po zabiegu już są wg mnie ok, no znacznie lepsze
To faktycznie nie wygląda dobrze ale ja jak widzę że nawet 'takie" zniekształcone piersi tą metoda można poprawić i uzupełnić to super że jest coś takiego co kobietom może tak pomóc
a my tu o powiększeniu gadamy ....
Nie no, jasne
Ale pytam, bo mnie ten zabieg zainteresował, sama rozważam skorzystanie 
Ta pani nie jest jedyną doktorką która tak to robi ;p dr Piotr Osuch również się w tym specjalizuje, także w stolicy. A zabieg faktycznie jest to mało inwazyjny i ekologiczny w porównaniu z implantami. Zabieg praktycznie nie wymaga rekonwalescencji; nazajutrz można wrócić do codziennych zajęć. Zabieg jest bezpieczny i odbywa się pod nadzorem anestezjologaOlka45 pisze:Ja mam za sobą powiększanie biustu własnym tłuszczem .Moim zdaniem to metoda bezpieczna i nie ryzykowna w porównaniu z powiększeniem operacyjnym i silikonami. Tylko jedna lekarka to robi w Polsce taką metodą - Monika Grzesiak z Warszawy .Naprawdę jest świetna i można jej zaufać .Jestem teraz zadowolona ze swojego wyglądu .
nie sądziłam, ze w ogóle jest taka metoda, ale podziwiam, że się na nią decydowałaśOlka45 pisze:Ja mam za sobą powiększanie biustu własnym tłuszczem .Moim zdaniem to metoda bezpieczna i nie ryzykowna w porównaniu z powiększeniem operacyjnym i silikonami. Tylko jedna lekarka to robi w Polsce taką metodą - Monika Grzesiak z Warszawy .Naprawdę jest świetna i można jej zaufać .Jestem teraz zadowolona ze swojego wyglądu .
Nie jest jedyna, nawet w Warszawie. Zobaczcie tu - SPAM. Sama się zastanawiam, można pozbyć się w talii i zyskać na klatce piersiowej, a metoda ponoć o wiele bezpieczniejsza niż implanty. A Ciebie ile to kosztowało ? U Witwickiego jest informacja, że 6000 + odessanie (zależy z jakiej okolicy)Olka45 pisze:Ja mam za sobą powiększanie biustu własnym tłuszczem .Moim zdaniem to metoda bezpieczna i nie ryzykowna w porównaniu z powiększeniem operacyjnym i silikonami. Tylko jedna lekarka to robi w Polsce taką metodą - Monika Grzesiak z Warszawy .Naprawdę jest świetna i można jej zaufać .Jestem teraz zadowolona ze swojego wyglądu .
Ostatnio zmieniony wt lut 18, 2014 7:05 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Agnieszka79
- Jestem tu nowa :)
Ogólnie rzecz biorąc to zabiegi powiększania/podniesienia piersi są raczej bezpieczne, szczególnie w naszych realiach (dość wysoki poziom usług), co za tym idzie bez obaw można się na takie decydować. Osobiście nie przeszłam takiego, ale mam koleżankę po podniesieniu i jest bardzo zadowolona 
http://www.cezaryhalat.pl/
Dziewczyny, a może któraś z Was powiększała biust u dr Moniki Grzesiak z kliniki w Warszawie? Koleżanka mi ją poleciła i ciekawa jestem czy któraś z Was miała może z nią styczność.
Jeśli tak, to bardzo prosiłabym o szczere opinie! 
-
dziewczyna_szamana
- Miła Kobietka
Ta metoda jest tańsza od sylikownów, ale tak czy owak jest to duża kasa :/
Co złego to nie ja! Ole!
;D
;D
-
patrycja033
ja przeszłam operację parę miesięcy temu, opuchlizna zniknęła dosyć szybko, piersi mają naprawdę bardzo ładny kształt i wyglądają naturalnie, także spokojnie doktor Grzesiak mogę polecić 
Ja bym się chyba nie zdecydowała, trochę strach, że coś pójdzie nie tak i potem będą problemy... Poza tym taki biust często wygląda nienaturalnie. Wolę swoje - małe, ale prawdziwe 
masakra, lepiej naturalnymi sposobami... o ile płaską laskę, albo z obwisyłymi cyckami byłbym w stani zaakceptować to na pewno nie jakies sylikony blee
wydaje mi się, że jak trafi się na dobrego chirurga to wszystko będzie ok. wiadomo, powikłania się mogą zdarzyć, ale walka ze swoimi kompleksami też jest ważna. @patrycja033 - jak u Ciebie po operacji, były jakieś problemy czy wszystko się szybko pogoiło? czy efekt jest naturalny? chciałabym uniknąć efektu 'nadmuchanych' piersi..
-
patrycja033
efekt jest naprawdę naturalny, aż sama się zdziwiłam,a takiego właśnie chciałam - są ładne, jędrne, ale wyglądają bardzo naturalnie.
szybko się pogoiło, cały czas byłam pod profesjonalną opieką pani dr.
ja również operowałam biust u dr Grzesiak.
także mogę również polecić, efekt jest świetny, operacja przebiegła pomyślnie i na szczęście wszystko się pogoiło ładnie.
Ja odradzam operację biustu. Myślę, że lepiej jest mieć małe, a naturalne piersi, niż większe i sztuczne.
Osobiście zastanawiam się nad zmniejszeniem i podniesieniem biustu. Na razie jestem na etapie researchu. Staram się zdobyć jak najwięcej informacji na temat tego zabiegu i co się z nim wiąże. Jeśli się też zastanawiacie np. nad liftingiem biustu, polecam zajrzeć do różnych artykułów jak ten: https://clinicforyou.pl/lifting-piersi- ... -50-latki/. Można się wiele dowiedzieć i przemyśleć, czy na pewno chcemy się decydować.
Fajną alternatywą na powiększenie sobie biustu jest lipofilling https://bienkowscyclinic.pl/blog/lipofi ... ow-piersi/. Nie wiem czy słyszałyście o takim zabiegu? Jest to modelowanie biustu za pomocą tkanki tłuszczowej pacjentki. Moim zdaniem super sprawa!