olewajec

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
nikosia20
Miła Kobietka

olewajec

Post autor: nikosia20 »

Witam.
Zaczne od tego ze pare dni temu zmarl mojego chlopakowi wujek. Nie byli bardzo zzyci bo to daleki wujek wiec wiadomo smutek jest ale nie placz od rana do wieczora.

Chyba odkad pamietam zawsze nie ma smsow ani kasy na koncie, zawsze ja musze dzwonic. Jak mi odpisuje na smsa to z bramki i po godzinie. Czasami umawialismy sie, a on odmawial spotkanie, poniewaz 'nie chce mu sie jechac w brzydka pogode' (przyklad). Ostatnio mielismy zrobiona przerwe, myslalam ze cos przemysli. Teraz ten wujek.. Prosilam go zeby napisal mi wiadomosc, czy przyjedzie do mnie na swieta " Zapomniał ". Czy nie uwazacie ze troche mnie olewa?
Ankara 25
Miła Kobietka

Re: olewajec

Post autor: Ankara 25 »

witaj.ojej nie jest dobrze.Pewnie ze Cie olewa i to jak beszczelnie.powiedz zawsze tak bylo??ile jestescie razem??? to dlugi zwiazek kochasz go??wiesz zle robisz z episzesz czy dzwonisz pierwsza.Mysle ze wypracowalas w nim pewien schemat tego, ze on poprostu Cie pozbadl i wie ze zawsze napiszesz zadzwonisz itd.Wyglada na to ze facet kompletnie Cie nie szanuje i nie zalezy mu na Tobie bo jesli by tak bylo odzywalby pisal itd.Ty go prosisz by odezwal sie na swieta??? smieszne. a on cie jeszcze olewa??jego zachowanie jest karygodne dziwie sie ze jeszcze w ogole jestes z kims takim... i szczerze Ci wspolczuje wiem troche co czujesz gdyz sama bylam kiedys w dwuletnim toksycznym zwiazku wiec wiem jak boli taka toksyczna milosc.ale uwazam ze chlopak Cie nie kocha i mu na Tobie nie zalezy.wg mnie daje jasne sygnaly ze tak wlasnie jest
nikosia20
Miła Kobietka

Post autor: nikosia20 »

zastanawiam się czy to nie drwiąca odpowiedź.
tylko, że on faktycznie robi tak ciągle. od 2 lat.
Ankara 25
Miła Kobietka

moja odpowiedz drwiaca???? no co Ty zwariowalas chyba. poprostu dziwie sie Tobie ze to wytrzymujesz i mu tak pozwalasz bo ja bym go w dupe kopnea na twim miejscu.co on sobie mysli???? ze bedziesz jego na zawsze za takie zachowanie i brak szacunku??albo sie zmieni albo pokaz mu drzwi.i nie nasmiewam sie z Ciebie jakbym mogla
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

zachowanie bardzo dziwne , mym zdaniem olewa ciebie totalnie . te wymowki jego to sa takie jakby chciał sie ciebie pozbyc ze swego zycia . to nie sa uczucia . daj sobie z nim spokoj
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Oj nikosia same problemy masz z tym twoim chłopakiem albo poprostu jest z niego taka zapominalska i leniwa ciapa i jest mu z tym dobrze przy tobie, albo faktycznie robi wszystko by zniechęcić siebie do ciebie
Adrian
:P
Agnieszka Ziąbek
Jestem tu nowa :)

Post autor: Agnieszka Ziąbek »

Moja rada taka, wymień na lepszy model ;)
Luuuzik ;D
elzbieta45
Kobietka Expert

to dobra rada
Awatar użytkownika
MlecznaCzekolada
Fajna Kobietka

Post autor: MlecznaCzekolada »

Czasami zastanawiam sie, czy przed zakupieniem telefonu nie powinnismy miec pisemnej zgody psychologa, iz nie bedziemy przez niego swirowac. :roll:
Czarny chleb i czarna kawa, opętani samotnością,
Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością.
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Można zapomnieć o różnych rzeczach ale zapominać o swojej dziewczynie? Moim zdaniem też to żadna miłość z jego strony. Jeżeli komuś zależy to coś w tym kierunku robi, nie zapomina o ważnych sprawach związanych z tą drugą osobą. Myślę, że on nie tylko Cię olewa, on ma po prostu wszystko gdzieś. Tak to wygląda -jesteś, bo jesteś. Jak Cię nie ma to też "okej".

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

bo mu na tym nie zalezy wogole jest bo jest , a ona stara sie
Ankara 25
Miła Kobietka

macie racje ze mu nie zalezy.moze jest jego sposobem na nude czy zabicie czasu.nie ma to jednak przyszlosci.zdecydowanie zamiana na lepszy model
ODPOWIEDZ