Okulary Kraków

Sprzedajesz kosmetyki? Robisz paznokcie? Chcesz zareklamować coś co może Nas zainteresować? Takie tematy akceptowane są TYLKO w tym dziale.
ODPOWIEDZ
miki789
Jestem tu nowa :)

Okulary Kraków

Post autor: miki789 »

Gdzie kupie w miarę tanie oprawki w Krakowie ?
magdaszabla
Jestem tu nowa :)

Re: Okulary Kraków

Post autor: magdaszabla »

Będę musiała kupić sobie okulary bo się okazało że jednak mam wadę – małą bo małą, ale jednak jest i lepiej korygować już na starcie, a nie dopiero jak się ten wzrok faktycznie mocno pogorszy. Najprawdopodobniej okulary zamówię w Primus przy Mazowieckiej, moja mama u nich zamawiała i bardzo ich chwali z uwagi na cenę plus jakość.
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Równiez jestem z Krakowa, okulary zamawiałam kilka miesięcy temu w Trendy Opticians, daję tutaj kontakt:
https://trendyopticians.pl/

W zasadzie to do niczego nie mogę się przyczepić. Profesjonalna i kompetentna obsługa. Bardzo pomocni i z pełnym zaangażowaniem przy doborze oprawek i szkieł.
No i dobre badanie wzroku .Wcześniej badałam wzrok w innych miejscach oraz nigdzie nie byłam tak dokładnie przebadana. Badanie trwało długo, było dokładne ale dzięki temu mam bardzo dobrze dobrane szkla okularów.

Poza tym na miejscu mają z tego co widziałam niezłe promocje również na okulary przeciwsłoneczne
andrea23
Miła Kobietka

Post autor: andrea23 »

Najpierw się udaj do okulisty albo optyka - teraz wiele salonow opycznych ma możliwość zapisania sie na badanie do specjalisty, który przeprowadza pełne badanie wzroku, często bardziej szczegółowe niż okulista. Sama ostatnio robiłam takie badanie w Aurum ( mają swoj salon na przyklad w Warszawie i w Krakowie) , przed wyrobienie sobie szkieł.....

https://aurum-optics.pl/_blog/67-Kiedy_ ... nikow.html

Na stronie jest też poradnik o tym co ile powinno się wymieniać okulary.
karoleczekpeczek222
Miła Kobietka

Post autor: karoleczekpeczek222 »

Taki salon, który jest na Krowoderskiej - oko-design. To optyk, który sprzedaje oprawki i można zamówić soczewki, ale też można u nich ewentualnie naprawić uszkodzone oprawki od okularów.
ODPOWIEDZ