Odżywka do rzęs

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
rosiehw
Fajna Kobietka

Re: Odżywka do rzęs

Post autor: rosiehw »

a używała któraś z Was odzywke revital lash ? jakie wrazenia ?
poziomkaa

Post autor: poziomkaa »

Revital lash - niestety nie używałam, więc trudno mi powiedzieć cokolwiek, ale cierpliwości, może ktoś się zgłosi na forum.

Pauka - to jest tak, że każda z nas musi znaleźć produkt odpowiedni dla siebie - na każdego działa co innego, inny zestaw składników, pewnie mamy jakieś niedobory witamin przez zalatany tryb życia, ale każdej brakuje czegoś innego,stąd konieczność wybierania kosmetyków zgodnie z własnymi potrzebami. Niektóre dziewczyny bardzo chwalą olejki do rzęs, na mnie nie działały, a z kolei po Realash widzę, jak rzęsy dostały mega bombę odżywczą, aż mi głupio, że wcześniej je tak zaniedbałam ;/
Pauka75
Jestem tu nowa :)

Post autor: Pauka75 »

dokładnie. wszelkie olejki i inne domowe cuda nie dawały nic dopiero teraz jest poprawa. faktycznie może to jakiś jeden konkrety składnik :)
revity nie próbowałam... za drogo...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

rosiehw siostra użvywała... i efekt piorunujący...
ale przestajesz używać i wszystko wraca do normy ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Pauka75

Post autor: Pauka75 »

aaa u mnie właśnie nie :D nie wiem od czego to zależy ale jak miałam 2miesiące przerwy to rzęsy dalej wyglądały prze-kozacko :)
marryl

Post autor: marryl »

Mi pomógł Beauty Lash, polecam to cudeńko, czyni cuda z rzęsami :D
marryl

Post autor: marryl »

dla podtrzymanie efektu stosuję teraz to serum co 3 dni i jestem cała happy :D
misiapysia
Miła Kobietka

Post autor: misiapysia »

podobno zwykly olejek rycynowy pomaga :)
rosiehw
Fajna Kobietka

Post autor: rosiehw »

też stosuje rycynowy. dwa dni temu rozmawialam ze znajoma i mowi ze odkad przestala sosowac revitallash, rzeczy zaczely jej wypadac... a przeciez nie mozna tego stosowac cale zycie...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

z tego co wiem, to jest oparte na jakiś sterydach itp..
jak sie przestaje brać, to i efektu nie ma...
Rzesy-Sklep_pl
Miła Kobietka

Post autor: Rzesy-Sklep_pl »

Trzeba zwrócić uwagę na skład i wtedy będziemy dokładnie wiedzieć czy faktycznie jest na bazie sterydu. SPAM
Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2014 1:18 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

uzywała któraś z Was regenerum do rzęs ?? tego które teraz reklamują ??
Awatar użytkownika
polenka

Post autor: polenka »

te regenerum np. do paznokci, z tego co wiem - W OGÓLE nie działają... info z potwierdzonego źródła, chociaż pewnie na różnych ludzi może i różnie działać... ale kiedyś tez czytałam o tych specyfikach w internecie i zachwytów nie było. chyba pieniadze w błoto.

ja mam niedługo imieniny i zastanawiałam się o co by tu... poprosić ;) i myślałam właśnie o tym, żeby coś zrobić ze swoimi krótkimi rzęsami - i myślałam właśnie o tym revitaelash (nie wiem czy dobrze napisałam), albo może o przedłużaniu 1:1... a może jakiś inny zabieg na rzęsy? budżet - nieograniczony, bo prosić będę męża :x haha
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

No własnie kupiłam to regenerum do rzęs i zobaczymy...
W sumie musiała bym zdjecie zrobić i zobaczyć ....

Co do revitalasha, jest dobry, sama widziałam efekty ;)
i jak mam doradzać , to revitalash a nie przedłużanie ;)
Awatar użytkownika
princesssssQa
Miła Kobietka

Post autor: princesssssQa »

Nie polecam nic z eveline... Po masakrze na paznokciach po odżywce 8w1 boję się tego kosmetyku... Ja w zeszłym tygodniu dorwałam w biedronce krem na noc do rzęs. Zobaczymy :)
a...

Post autor: a... »

Princessa ja kupiłam te odżywke na dzień, ale zastanawialam sie nad ta na noc. Jak to się nakłada?
mamamuminka
Miła Kobietka

Post autor: mamamuminka »

ja zawsze mialam dlugie ladne rzesy ale od jakiegos czasu zaczely mi wypadac :/ bylam przerazona, bo jak ktos jest przyzwyczajony do mocno wytuszowanych rzes to ciezko przebolec takie cos :D uzywalam odzywki FEG ale nieregularnie no i jest dosc droga, potem uzywalam serum na dzien l biotici tez nieregularnie ale rzesy powrocily do normalnosci :) nie wiem czy to zasluga odzywek czy po prostu rzesy mialy gorszy okres a z czasem same wrocily do poprzedniego stanu
daga54

Post autor: daga54 »

Ja wszędzie słyszę o olejku araganowym do rzęs , że jest ekstra
kosmetyczka Wrocław
Rzesy-Sklep_pl
Miła Kobietka

Post autor: Rzesy-Sklep_pl »

Może bardziej rycynowym? ::) Bo jako odżywka do rzęs faktycznie bardzo dobrze się sprawdzi i także mogę polecić.
IRISSS

Post autor: IRISSS »

A ja polecam kupić olej rycynowy. Ze starego tuszu wyciągnęłam sobie szczotkę, wymyłam i użyłam do nakładania oleju na rzęsy. Zapewniam...działa w 100%. :) Rzęsy są bardziej gęste i grubsze. Polecam!
uroda.com">http://www.uroda.com
reakti

Post autor: reakti »

ja mam urban decay razem z bazą/odżywką SPAM ta odżywka fajne stymuluje wzrost rzęs i od kiedy ją stosuję to moje rzęsy są grubsze , mniej wypadają i nie muszę już chyba stosować mascary! :)
Ostatnio zmieniony wt gru 16, 2014 3:40 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
oczekujacacudow

Post autor: oczekujacacudow »

Ja też polecam olejek rycynowy ;) Nakładaj na noc na rzęsy i po 2 tygodniach zauważysz,że rzęsy stały się gęściejsze i nie wypadają :) Olejek do tego jest tani,około 6-10 zł :) Więc naprawdę warto przetestować go ;)
Awatar użytkownika
iza813
Fajna Kobietka

Post autor: iza813 »

Od jakiegoś czasu krąży po necie taki filmik o rumianowej ochronnej pomadce do ust firmy alterra.Wiele dziewczyn stosuje tą własnie pomadke jako odżywke na rzęśy i brwi ze względu na bardzo dobry skład.U wiekszosci dziewczyn są efekty u niektórych nie ma żadnych ( niestety ale nie każdego działa to samo ).Ja również zakupiłam tą pomadke (są dostępne tylko w rossmanie)i smaruje nią rzęsy i brwi na noc, odstawiłam serum na noc z l'biotica i cierpliwie czekam, nawet zrobiłam parę fotek abym za jakiś czas mogła porównać swoje rzęsy.
Pomadka z alterry kosztuje TYLKO 5 zł a ceny innych cudownych odżywek są dużo większe :|
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

długo jej używasz ??
Ja ostatnio słyszałam o jakiejś miksturze z olejku rycynowego, i chyba aloesu, ale nie pamiętam dokładnie ilości.
Ale ta pomadka mnie zaciekawiła
meggie
Miła Kobietka

Post autor: meggie »

olejek rycynowy na moje rzęsy zadziałał super, ale chyba będe musiała powtórzyć, słyszałam o takiej odżywce, dość drogiej, ale bardzo skutecznej, kojarzycie może?:)
ODPOWIEDZ