Odżywka do rzęs

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Odżywka do rzęs

Post autor: Hadassa »

Odżywek jest masa...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Kastella
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kastella »

A ja polecam zwykły aloes! Moje rzęsy genialnie zregenerował :D I to w supertani sposób ;)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Gdzieś czytałam o własnoręcznie przygotowanej miksturze do rzęs.
Z olejku rycynowego, aloesu i czegoś jeszcze, musiała bym poszukac
hania
Miła Kobietka

Post autor: hania »

u mnie niestety po olejku rzęsy stały się ta jakby dłuższe ale wypadały
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ja też smarowałam rycynowym. Dobry na rzęsy i paznokcie.
Manastazja

Post autor: Manastazja »

Ja zakupiłam olejek rycynowy, ale tylko na brwi nakładałam - chyba też zacznę na rzęsy go dawać, i chętnie podzielę się swoją opinią za jakiś czas.
Szafy biurowe z West-pol!
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Olejek rycynowy to poniekąd naturalna odżywka do rzęs,ale moim zdaniem najbardziej sprawdzona i skuteczna. Stosuje już od kilku miesięcy i widzę znaczną poprawę więc oczywiście warto.
Awatar użytkownika
waniliowelody

Post autor: waniliowelody »

Dla mnie najlepsze odzywką jest maskara rimmel wonderfull gdyż zawiera olejek arganowy, który świetnie poprawił kondycję moich rzęs. Stały się gęstsze i nabrały blasku. Teraz nawet niepomalowane wyglądają pięknie.
Awatar użytkownika
conscious
Miła Kobietka

Post autor: conscious »

waniliowelody pisze:Dla mnie najlepsze odzywką jest maskara rimmel wonderfull gdyż zawiera olejek arganowy, który świetnie poprawił kondycję moich rzęs. Stały się gęstsze i nabrały blasku. Teraz nawet niepomalowane wyglądają pięknie.
nie sposób się z Tobą nie zgodzić w kwestii tego tuszu, bo na moje rzęsy też podziałał bardzo fajnie. a może masz go w tej wersji extreme black? Bo ciekawa jestem jak się sprawdza
Martynaa
Miła Kobietka

Post autor: Martynaa »

A stosowała któraś z Was te droższe odżywki do rzęs, np. Revitalash? Słyszałam że daje fajne efekty i jest bardzo wydajna, tylko że kosztuje min. 250 zł ...
Laurita69

Post autor: Laurita69 »

Najlepszy jest olejek rycynowy - skuteczny i tani, można dostać w każdej aptece. polecam!
Materace przeciwodleżynowe Egerton.
hania
Miła Kobietka

Post autor: hania »

a_gatka pisze:Ja też smarowałam rycynowym. Dobry na rzęsy i paznokcie.

na paznokcie bardzo lubię olejek rycynowy lub arganowy z bielendy.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Skończcie z tym spamem rimela, bo to już przegięcie.
poza tym to nie odżywka do rzęs tylko tusz

Wracając do pytania o revitalash, siostra używała i efekt był piorunujący,a le niestety ma też swoją cenę.
ekap89

Post autor: ekap89 »

Też stosuje :) właściwie pierwsze efekty mogłam zauważyć po dwóch tygodniach codziennego stosowania
http://www.prominet.com.pl/
Natalcia1995

Post autor: Natalcia1995 »

Założyłam osobny temat ale został zamknięty ponieważ nie zauważyłam, że ten już istnieje więc ponawiam pytanie tutaj :P Dziewczyny moja znajoma kupiła sobie ostatnio odżywkę do rzęs firmy eyelash enhancer miralash i tu moje pytanie, korzystałyście z tej odżywki? Ona sobie chwali no i nawet widać bardzo ładną zmianę bo wcześniej jej rzęsy wyglądały troszkę śmiesznie a teraz są takie ładne grubsze i dłuższe. A co wy o tym sądzicie? Na stronce podanej w mojej sygnaturze możecie zobaczyć tą odżywkę
Obrazek
jadzia79

Post autor: jadzia79 »

Również polecam olejek rycynowy, u mnie już po 2 tygodniach można było zauważyć znaczne efekty :)
http://www.rothtia.pl/
meggie
Miła Kobietka

Post autor: meggie »

ja też uzywałam olejku rycynowego i choć na jasnych rzęsach nie widać tak poprawy to jednak po wytuszowaniu jest ogromna:)
lunka20
Miła Kobietka

Post autor: lunka20 »

Polecam olejek rycynowy, nie ma jak natura, wygląd dłuższych rzęs zauważyłam po 3 tygodniach.
magda906

Post autor: magda906 »

Z czystym sumieniem mogę Wam polecić LashVolution. Jest bardzo dobra i świetnie działa. Nie tylko wydłuża i zagęszcza rzęsy, ale również je wzmacnia. Więc po jakiś zabiegach kosmetycznych, które mogą osłabić rzęsy jest idealna. A można ją kupić w aptece za jakieś 80 zł.
girlonfire

Post autor: girlonfire »

Polecam odżywke EVELINE SOS Lash Booster serum do rzęs z olejkiem arganowym 5w1 . Naprawde odżywka bardzo skuteczna i nie droga bo kosztuje do 15zł. Znajdziecie ją na 100% w rossmanie i sądze, że w innych drogeriach też w ,, dziale'' kosmetyków z Eveline. ;))
Awatar użytkownika
okapi

Post autor: okapi »

Ja z kolei polecam Lashvolution. Jestem w trakcie drugiego opakowania i jestem zachwycona efektami. Rzęsy rzeczywiście zrobiły się o wiele bardziej gęste i mocne. Kiedyś zastanawiałam się nad zabiegiem przedłużania rzęs, niemniej jednak efekty po stosowaniu odżywki są na tyle dobre, że nie mam już potrzeby ich przedłużać.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Jakie odżywki do rzęs możecie polecić? Używałam kiedyś long4lashes, ale ostatnio przestałam widzieć efekty.. Polećcie coś lepszego....
Ulka

Post autor: Ulka »

Ja polecam olejek rycynowy. Stosuje go co jakich czas przez kilka dni i moje rzęsy są mega mocne, nie wypadają i zdecydowanie szybciej rosną.
Szukasz oryginalnych części samochodowych? Zapraszamy na naszą stronkę.
Klosz lampy tylnej renault master
AnnaBB

Post autor: AnnaBB »

to prawda olejek rycynowy bardzo często może znacząco poprawić kondycję rzęs. Z tym, że jeśli ich stan jest bardzo kiepski, to warto się zastanowić, czy nie wynika to z jakiś kłopotów zdrowotnych lub stosowania nieodpowiedniej, zbyt ubogiej w składniki odżywcze diety.
beauty lashes
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Przy stosowaniu olejku rycynowego u siebie w ogóle nie widziałam efektów, a podchodziłam do tego kilka razy.
Aktualnie, przy zakupie innych kosmetyków, kupiłam xlash stąd https://naturmedicin.pl/produkt/xlash-o ... -rzes-3ml/ Opinie ma dobre więc będziemy testować ;) Koleżanka moja bardzo zadowolona jest
ODPOWIEDZ