odszkodowanie
odszkodowanie
Witam. Ostatnio jestem w dosyć nieciekawej sytuacji ze względu na mojego ubezpieczyciela i zastanawiam się nad dopłatą do tego odszkodowania, ponieważ było one bardzo zaniżone. CO myślicie?
Re: odszkodowanie
Ale w czym rzecz . .. ?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Niestety coraz więcej osób zmaga się z ubezpieczycielem , bo albo jest problem z uzyskaniem odszkodowania lub proponowana kwota jest zaniżona. I właśnie w takich przypadkach warto jest nie zwlekać tylko skorzystać z pomocy doświadczonego prawnika, specjalisty oraz samemu dowiedzieć się więcej o własnych prawach. SPAM dowiecie się więcej o prawach osoby która w wypadku straciła członka rodziny.
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2019 10:46 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Może czasem warto poradzić się kogoś doświadczonego, kto zna się na prawie i pomoże nam sprawę poprowadzić tak aby zakończyła się po naszej myśli. Od siebie mogę polecić Pana Karola Wieczorskiego z Warszawy- to radca prawny, były sędzia. Ma duże doświadczenie i wiedzą. Mnie pomagał akurat w sprawie spadkowej i byłam bardzo zadowolona ze współpracy.
Również mogę się podpisać pod Panem Wieczorskim. Ogólnie specjalizuje się w postępowaniach nieprocesowych. U nas w rodzinie pomagał przy podziale majątku siostry podczas rozwodu i dobrze wspominamy tą współpracę.Olkka pisze:Może czasem warto poradzić się kogoś doświadczonego, kto zna się na prawie i pomoże nam sprawę poprowadzić tak aby zakończyła się po naszej myśli. Od siebie mogę polecić Pana Karola Wieczorskiego z Warszawy- to radca prawny, były sędzia. Ma duże doświadczenie i wiedzą. Mnie pomagał akurat w sprawie spadkowej i byłam bardzo zadowolona ze współpracy.
-
Michalina67
- Jestem tu nowa :)
Firm, które udzielają pomocy w tym zakresie jest bardzo dużo. Warto jednak wybrać kogoś polecanego. Moja znajoma skorzystała kiedyś z usług jednej firmy i nie trafiła na specjalistów, ale na osoby, które niewiele wiedziały co powinny zrobić 
paninawlosciach.pl
Ubezpieczyciele najczęściej zaniżają kwotę odszkodowania. A jak masz za plecami pomoc prawną, to już wypłata odszkodowania oraz jego wielkość wyglądają zupelnie inaczej. Wybierz Casus z Warszawy. Oni typowo zajmują się dochodzeniem roszczeń ubezpieczeniowych.
Każdy dostaje takie odszkodowanie jakie chcę. Sam dostałem duże odszkodowanie.
Jak chce się samemu walczyć o należyte odszkodowanie, to może być mega ciężko. Porozmawiaj z eloodszkodowania.pl/, którzy są od lat na rynku i przerobili najcięższe przypadki, o których nam się nawet nie śniło. Nawet na stronie masz opisane ich sprawy, wraz z kwotami jakie udało im się osiągnąć.