odstawienie tabletek i skutki

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Justyna4

odstawienie tabletek i skutki

Post autor: Justyna4 »

Hej :)
mam taki mały problem.. odstawiłam tabletki teraz w poniedziałek, tylko że odstawiłam je w 3 tyg brania . ze swoim narzeczonym współżyłam w tą niedziele(doszło do pełnego stosunku )(24.05.)ale tabletki którą powinnam wziąć teraz w poniedziałek nie wzięłam.Od wczoraj pobolewają mnie jajniki i podbrzusze,doszedł też ból w krzyżu i zauważyłam taki gęstszy biały śluz i cieniutkie niteczki jakby krwi. to dlatego ,że odstawiłam tabletki?ciąże wykluczam bo już nawet zrobiłam test..i chyba zbyt szybko go zrobiłam..nie wiem co o tym myśleć.miałyście tak już?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: odstawienie tabletek i skutki

Post autor: Hadassa »

Może być że po prostu za szybko odstawiłaś tabletki i teraz po prostu dojdzie do @
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Justyna4

do ciąży dojdzie tak? ja właśnie na to licze :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Nie no ;) raczej do okresu.
Do ciązy może dojśc w najbliższym cyklu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Justyna4

narazie okresu z odstawienia nie dostalam to i cierpliwie czekam :) mam nadzieje ze moj organizm szybko dojdzie do funkcjonowania z przed czasu brania tabletek :)
wstydliwa94
Jestem tu nowa :)

Post autor: wstydliwa94 »

I jak moja droga? Wszystko ok?
ODPOWIEDZ