Odkurzacz robot
Re: Odkurzacz robot
hej,
daj znać czy ten robot Ci się sprawdził, i czy nie jest awaryjny, będzie mi to pomocne Twoje zdanie
daj znać czy ten robot Ci się sprawdził, i czy nie jest awaryjny, będzie mi to pomocne Twoje zdanie
Teściowa ma, kupiła na prezentacji za jakieś horrendalne pieniądze. Zadowolenie 50/50. Jeśli masz w domu dużo wolnej i płaskiej przestrzeni, to się sprawdzi. Jeśli jednak masz dużo mebli, zakamarków itp. to wlezie drań pod łóżko i albo będzie mu się chciało spod niego wyjść albo mu się tam spodoba i się zaszyje. No i średnio radzi sobie z kłakami psiaczka (trzeba było ręcznie ściągać je ze szczotek). Generalnie jest to gadżet fajny bardziej dla popisania się przed znajomymi...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Nie zgodzę sięCzarna pisze:Teściowa ma, kupiła na prezentacji za jakieś horrendalne pieniądze. Zadowolenie 50/50. Jeśli masz w domu dużo wolnej i płaskiej przestrzeni, to się sprawdzi. Jeśli jednak masz dużo mebli, zakamarków itp. to wlezie drań pod łóżko i albo będzie mu się chciało spod niego wyjść albo mu się tam spodoba i się zaszyje. No i średnio radzi sobie z kłakami psiaczka (trzeba było ręcznie ściągać je ze szczotek). Generalnie jest to gadżet fajny bardziej dla popisania się przed znajomymi...
http://www.amadu.pl
Haha, teść jej to samo mówi
Ale ona już taka jest, że uwielbia te wszystkie prezentacje i czasem wraca z czymś niby wspaniałym, ale przepłaconym 
Co do "gubienia się" odkurzacza, to sama byłam świadkiem, jak wlazł pod łóżko, zaklinował się i poszedł "spać"
Może to kwestia ustawień?
Co do "gubienia się" odkurzacza, to sama byłam świadkiem, jak wlazł pod łóżko, zaklinował się i poszedł "spać"
ale obie macie tą rowente ?
Teściowa ma Roombę.
Ustawień albo funkcji samego odkurzacza
Ile modeli tyle funkcji i funkcjonalności...
http://www.amadu.pl
-
ence
Nie wiem czy uda się na te święta, ale może po nowym roku sama kupię :)Znalazłam w outlecie AGD za rozsądne pieniądze.Celinna pisze:hej,
Liczę, że Rowenta dobrze się sprawdzi!Czarna pisze:Teściowa ma Roombę.
outlecie agd ?
-
ence
Tak, coś jak outet z ciuchami (SPAM) mają nowy sprzęt, ale np. bez opakowania i dają Ci inne, albo lekko porysowany, ale w 100% sprawny, a ceny za te drobne mankamenty dużo niższe 
Ostatnio zmieniony czw sty 08, 2015 11:28 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM