Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad budową domu modułowego
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad budową domu modułowego
Cześć! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad budową domu modułowego i szukam sprawdzonej firmy, która się tym zajmuje. Zależy mi na dobrej jakości wykonania, terminowości i rozsądnych cenach. Może ktoś z Was już budował taki dom i może polecić konkretną firmę?
Re: Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad budową domu moduło
Poszukiwanie odpowiedniej firmy może być trudne, ale rozważ sobie współprace z ceo-home.pl. Mają prostą ofertę, która obejmuje gotowe projekty i kompleksową obsługę budowy. Ceny jak na taki stan mają rozsądne, a cała realizacja przebiega w miarę szybko.
-
malgorzata1243
- Jestem tu nowa :)
Sprawdzałeś sobie ofertę firmy https://domikon.pl/? Dają 30 lat gwarancji na konstrukcję, przeprowadzają cały proces budowy, od projektu, przez urzędy aż pod stan deweloperski lub pod klucz, jak sobie życzysz. Ja wiem, że firm jest masa, ale lepiej sprawdzać po kolei, bo to niemała inwestycja
-
MatyldaBis
- Miła Kobietka
Budując dom, warto zadbać nie tylko o wnętrze, ale również o solidne ogrodzenie. Firma Polbram zaskoczyła nas swoją profesjonalnością i wysoką jakością usług. Cały proces przebiegł sprawnie, a efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Z pełnym przekonaniem polecamy Polbram każdemu, kto chce mieć pewność, że jego posesja będzie bezpieczna i estetyczna.