Obsługa prawna
-
klaudiakkk22
- Fajna Kobietka
Obsługa prawna
Hej, mój tata ma swoją firmę i szukam dla niego kancelarii, która potrafi zająć się sprawą związaną z obsługą prawną przedsiębiorców z zakresu prawa transportowego. Podobno najlepsza w Warszawie jest kancelaria RGW. To prawda, możecie się podzielić jakimiś doświadczeniami z nimi związanymi?
Re: Obsługa prawna
Ja mogę wam polecić świetną kancelarię, która zajmuje się pomocą w zakresie prawa leśnego i łowieckiego. Prowadzi ją pani radca prawny Magdalena Adamczewska. Od lat współpracuje z jednostkami Lasów Państwowych oraz pomaga właścicielom lasów prywatnych prawidłowo prowadzić gospodarkę leśną. Jest rzetelna, kontaktowa i posiada ogromną wiedzę oraz doświadczenie w tej dziedzinie.
Niestety towarzystwa ubezpieczeniowe zaniżają odszkodowania, dlatego warto przekazać dokumentację do bezpłatnej analizy wyspecjalizowanej w tej materii kancelarii – tu masz namiar na konkretną kancelaria-pionier.pl/.
Jakby ktos szukał dobrego karnisty moge śmiało polecić mecenasa Mariusza Olężałka. Zajmuje sie tez sprawami jesli chodzi o odszkodowanie i zadośćuczynienie za działalność na rzecz niepodległego bytu Pañstwa Polskiego. Ma Kancelarię w Łodzi i Warszawie
Umowy często są tak skonstruowane, że aby znaleźć haczyk na ubezpieczenie, trzeba dobrze się zagłębić. Weź zadzwoń sobie do eloodszkodowania.pl/, którzy zajmują się wypadkami, śmiercią, pożarami, ogólnie takimi ciężkimi przypadkami i przedstaw im sytuację. Powiedzą Ci, co dosłać do analizy i co może być niezbędne w sprawie. Genialne u nich jest to, że dopiero w chwili wygrania przez nich sprawy pobierają opłatę, którą wcześniej ustalacie. Warto walczyć o swoje, bo zakładam, że składka na ubezpieczenie nie była mała.