obróbka bakteriostatycznej materiałów PURISTA
obróbka bakteriostatycznej materiałów PURISTA
Witajcie, czy słyszałyście o obróbce bakteriostatycznej PURISTA?Obróbka ta ma na celu zapobieganie rozwojowi bakterii i mikroorganizmów oraz zapewnienie, aby produkty pozostawały świeże przez dłuższy okres czasu. Taką obróbkę w swoich produktach stosuje firma Ferettii produkująca między innymi pościele dla maluszków, nawet tych z alergią
- kusicielka
- Extra Kobietka
Re: obróbka bakteriostatycznej materiałów PURISTA
Pierwsze slysze prawde mówiąc 
fajna sprawa kupiłam pościel i prześcieradełko od nich i serio sprawdza się, prześcieradełko nie przemaka, pościel oddycha dziecko nie marznie i się nie poci, jestem pod wrażeniem
-
tusia25
a to tylko feretti ma te obrobke czy jak?? w sumie mam kilka produktow ich ale nie wiem o co chodzi z ta obrbka 
-
Miniczka
Szczerze mówiąc to i ja pierwsze słyszę o takiej obróbce:) wiem, że feretti mają wypełnienie ingeo w pościelach i o tyym co nieco wiem:)
Obróbka ta ma na celu zapobieganie rozwojowi bakterii i mikroorganizmów oraz zapewnienie świeżości przez dłuższy czas.Wszystkie materiały poddane obróbce PURISTA są w pełni hipoalergiczne oraz miękkie w dotyku. Nie wiem czy inne firmy mają taką obróbkę, ja się spotkałam z nią tylko w ferettii.