obróbka bakteriostatycznej materiałów PURISTA

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Basienka
Miła Kobietka

obróbka bakteriostatycznej materiałów PURISTA

Post autor: Basienka »

Witajcie, czy słyszałyście o obróbce bakteriostatycznej PURISTA?Obróbka ta ma na celu zapobieganie rozwojowi bakterii i mikroorganizmów oraz zapewnienie, aby produkty pozostawały świeże przez dłuższy okres czasu. Taką obróbkę w swoich produktach stosuje firma Ferettii produkująca między innymi pościele dla maluszków, nawet tych z alergią
Awatar użytkownika
kusicielka
Extra Kobietka

Re: obróbka bakteriostatycznej materiałów PURISTA

Post autor: kusicielka »

Pierwsze slysze prawde mówiąc :baby
Basienka
Miła Kobietka

fajna sprawa kupiłam pościel i prześcieradełko od nich i serio sprawdza się, prześcieradełko nie przemaka, pościel oddycha dziecko nie marznie i się nie poci, jestem pod wrażeniem
tusia25

Post autor: tusia25 »

a to tylko feretti ma te obrobke czy jak?? w sumie mam kilka produktow ich ale nie wiem o co chodzi z ta obrbka :D
Miniczka

Post autor: Miniczka »

Szczerze mówiąc to i ja pierwsze słyszę o takiej obróbce:) wiem, że feretti mają wypełnienie ingeo w pościelach i o tyym co nieco wiem:)
Basienka
Miła Kobietka

Obróbka ta ma na celu zapobieganie rozwojowi bakterii i mikroorganizmów oraz zapewnienie świeżości przez dłuższy czas.Wszystkie materiały poddane obróbce PURISTA są w pełni hipoalergiczne oraz miękkie w dotyku. Nie wiem czy inne firmy mają taką obróbkę, ja się spotkałam z nią tylko w ferettii.
ODPOWIEDZ