Objawy ciąży - proszę o poradę...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
sun979

Objawy ciąży - proszę o poradę...

Post autor: sun979 »

Witam Was dziewczyny!

Przepraszam jeśli zaśmiecam forum bardzo powtarzającym się tematem. Pisałam w innych wątkach, lecz za bardzo nie otrzymałam odpowiedzi. Bardzo zależy mi na Waszych poradach, dlatego postanowiłam napisać w ten sposób...

Mam oczywiście problem związany z możliwością zajścia w ciąże. Ostatni okres miałam 10 sierpnia. Do dziś nie dostałam okresu. :( Spóźnia się około 2 tygodnie. W 28 dniu cyklu zauważyłam brązowy śluz, który wystąpił tylko w jeden dzień i na chwilę. Stresuję się bardzo, że mogę być w tej ciąży. :( Zawsze przed okresem bolą mnie piersi i plecy. Co chwile się dotykam po piersiach z nadzieją, że będą takie jak przed okresem. Wydaję mi się, że są już spuchłe, ale czy dostanę w końcu ten okres to nie wiem. :( Narzeczony mnie uspokaja, że to przez stres, który ostatnio miałam. Od miesiąca mam nową pracę, zmienił się mój tryb jedzenia i nie wiem czy to może wpłynęło na brak okresu?

JAKIE SĄ OBJAWY W 1 MIESIĄCU CIĄŻY OPRÓCZ BRAKU OKRESU?

Czy gdybym była już w ciąży to miałabym już mdłości itp.?
cola
Jestem tu nowa :)

Re: Objawy ciąży - proszę o poradę...

Post autor: cola »

a lekarz gryzie czy jak???
Obrazek
Kupuj najtaniej i zarabiaj na zakupach - Familo
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

Wiesz, u mnie nie było żadnych objawów przez całe 3 miesiące. Nawet okres miałam , słaby bo słaby ale był.
Może faktycznie idź do lekarza, albo test kup.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
sun979

cola pisze:a lekarz gryzie czy jak???
Nie gryzie, wiem o tym ;P Na razie po prostu przez nową pracę i wesele brata nie mam kiedy iść. Pójdę za 2 tyg. jak się uda. Nie boję się ginekologa, bo nieraz byłam. Na razie niż dotrę do niego chciałam trochę tutaj się uspokoić...
sun979

witch pisze::witch

Wiesz, u mnie nie było żadnych objawów przez całe 3 miesiące. Nawet okres miałam , słaby bo słaby ale był.
Może faktycznie idź do lekarza, albo test kup.
Zrobiłam dziś rano test ciążowy - płytkowy i wyszedł negatywnie - 1 gruba czerwona kreska. Piszę na nim, że ma 99% skuteczności i myślę, że po 2 tyg. opóźnieniu okresu jest to wiarygodny wynik. Na nim pisało, że w dzień spóźnienia okresu można wykonać już test.
Czy to zmiany hormonalne na jesień mogą być i mogę nie mieć raz okresu? I oczywiście wynik stresu?
Awatar użytkownika
witch
Fajna Kobietka

Post autor: witch »

:witch

No pewnie że mogą. Weź na luz.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Obrazek
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Zawsze możesz iść na badania krwi w którym wykaże czy jesteś w ciąży czy nie.
ODPOWIEDZ