Obciążone stawy- suplementacja kolagenu

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
SzaraMysza
Jestem tu nowa :)

Obciążone stawy- suplementacja kolagenu

Post autor: SzaraMysza »

Hej. Postanowiłam się za siebie zabrać. Niestety, nadprogramowe kilogramy zrobiły swoje i zaczęły pojawiać się - zwłaszcza po ćwiczeniach- bóle w stawach. Za radą mojego fizjoterapeuty i trenera zaczęłam suplementować kolagen i muszę powiedzieć, że efekty są niesamowite. Przede wszystkim przestaly mi puchnąć kostki po treningu, ale także przestało strzykać w kolanach. Zdecydowanie łatwiej mi się ćwiczy! Czytałam dużo na temat tego, że suplementacja kolagenu to bzdura, ale na własnej skórze przekonałam się, że to działa. Trzeba dobrać odpowiedni kolagen. Mi w doborze pomógł mój trener :) Polecam gorąco!

Kolagenów na rynku jest sporo, gdyby ktoś był zainteresowany, ja wybrałam kolagen Collibre Active .
Kasiulka12

Re: Obciążone stawy- suplementacja kolagenu

Post autor: Kasiulka12 »

Przyjmowanie kolagenu to świetna sprawa Od kilku miesięcy go piję i widzę znaczną poprawę jeśli chodzi moje samopoczucie.
liczzi

Post autor: liczzi »

ja zaczęłam codziennie pić Flexistav Xtra, ma bogaty skład, dużo kolagenu, kwas hialuronowy, witaminę C oraz ekstrakty roślinne. Pije się jedną saszetkę dziennie, staram się to robić rano bo tak jest zalecane, na pewno chcę przez dłuższy czas stosować, bo wiadomo że przy tego typu produktach regularność jest bardzo ważna
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Polecam FlexiStav Xtra, który pozytywnie wpłynął na moje dolegliwości stawów kolanowych. Nie czuję już dyskomfortu podczas biegania i mogę to robić jak dawniej. Produkt z bardzo bogatym składem, bo ma aż 10 składników. Ważne jest regularne stosowanie suplementu, a efekty na pewno będą.
ODPOWIEDZ