nutridrinki warto?
nutridrinki warto?
warto kupować nutridrinki?? Chciałabym jakoś wzbogacić dietę bliskiej osoby która sporo choruje i ma problemy z apetytem, pomyslałam o nutridrinkach, tylko jakie kupić i gdzie duży wybór??
Re: nutridrinki warto?
Zdecydowanie, możesz takim nutridrinkiem zastąpić cały posiłek, dostarcza organizmowi wszystkiego, czego potrzebuje. Ja kupuję w DOZ, mają szeroki wybór w rewelacyjnej cenie i na miejscu zawsze doradzą co wybrać.
Moim zdaniem warto, szczególnie wtedy, kiedy walczymy z jakąś chorobą albo mamy dużo stresu, sama kupuję nutridrinki w doz, tam mają duży wybór i dobre ceny.
Racja, w doz jest spory wybór nutridrinków, kupujemy tam dziadkowi, który ma problemy z wątrobą, w sumie w doz wychodzą najtaniej.
Jeśli walczymy z chorobą to faktycznie warto zainwestować w nutridrinki, też widziałam, że w doz mają dostępne.
A jakie nutridrinki najczęściej kupujecie w doz?
Kupowałam w doz fresubin protein ale mają duży wybór, zależnie też od schorzenia.
A my teraz też kupiliśmy babci Diben bardzo dobry dla diabetyków, w DOZ nam podpowiedzieli.
Faktycznie mi też się udało kupić w DOZie, muszę przyznać, że cena też korzystna.
Dokładnie, w DOZ mają spoko ceny na nutridrinki i duży wybór jeśli chodzi o rodzaje i smaki.