Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?
-
fiona11
Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?
Co myślicie o takiej sesji? http://adziorka.u.re.pl/blog/czytaj/26417.html a może któraś z Was miała taką sesję? Dość ciekawa pamiątka z okresu ciąży. A jakie jest Wasze zdanie?
-
Meduza
Re: Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?
Dla mnie super sprawa
umacnia się wtedy więź miedzy dzieckiem rodzicami
można potem stworzyć taki album albo kolaż ze zdjęciami, o albo jeszcze lepiej komiks od poczęcia do narodzin
dziecko już na dzień dobry będzie mieć świetną pamiątkę
z tego co wiem, można w internecie znaleźć takie internetowe komiksy gdzie można też dopisywać komentarze itp itd
więc można od razu to komputerowo zrobić by to fajnie wyglądało
ja widziałam coś takiego na stronie klubu miłośników dobrej herbaty, ale nie wiem czy zdjęcia można tam wrzucać
trzeba by było sprawdzić
ale pomysł jak najbardziej rewelacja 
-
Zorka
Fajna sprawa, profesjonalne zdjęcia to wyjątkowa pamiatka i na takich zdjęciach wygląda się duzo lepiej niż na zrobionych przez amatora - fotografa, a ciąża czasem daje w kość naszej urodzie....
-
OnaUK87
Myślę, że to fajna sprawa, takie fotki to pamiątka na długie lata i wiadomo jak się ogląda je po jakimś czasie łezka nie jednemu rodzicowi się zakręci:) Profesjonalna sesja to zupełnie coś innego, osoba zajmująca się na co dzień zdjęciami ma inne spojrzenie na obiekty i osoby które fotografuje i wiadomo, że wychodzi to zupełnie inaczej niż nasze domowe fotki:)
-
Laalaa
te uwazam ze to super pomysl!
Namowilam siostre na cos takiego! Potem sesje z noworodkiem i mysle ze beda kolejne
My sie robilysmy u tego pana
http://www.nawrozidis.pl/galeria/2/
A dziadkowie plakali jak dostali albumy
Namowilam siostre na cos takiego! Potem sesje z noworodkiem i mysle ze beda kolejne
My sie robilysmy u tego pana
http://www.nawrozidis.pl/galeria/2/
A dziadkowie plakali jak dostali albumy
-
livia
To świetny pomysł i miła pamiątka:) ja żałuję że nie mam:( niektóre sesje są naprawdę piękne
-
lidka86
chciałabym mieć taką sesję brzuszkową jak byłabym w ciąży.. uważam że to świetny pomysł.. widziałam na stronach internetowych niektórych fotografów jak szukałam fotografa na nasz śłub - portfolio z takimi własnie fotkami.. strasznie mi się podobało... np. przyszła mama leżała na trawie w lesie wokół byly kartki z kalendarza rozrzucone a jedna kartka z terminem na brzuszku mamy... super to wyglądało.. zapominając o zaśmiecaniu lasu
...
naprawde takie sesje i zdjęcia z takich sesji uważam za wspaniała pamiątke:)
naprawde takie sesje i zdjęcia z takich sesji uważam za wspaniała pamiątke:)
-
dzo
no pamiątka fajna
ja jak będę w ciąży to sobie strzelę taką sesję 
-
Hakiruono
No fajna. Moja siostra też wpadła na taki pomysł, ale szwagra nie było w tym czasie, więc ja robiłam za fotografa.
-
Laalaa
dzo pisze:no pamiątka fajnaja jak będę w ciąży to sobie strzelę taką sesję
bo czemu nie?
http://www.fotomama.pl/sesje-z-brzuszki ... 9-miesiac/
przyznam ze pani tu odwazna pokazujac piersi w necie
Moim zdaniem też ok
Świetna pamiątka! Sama nie mogę się doczekać aż zajdę w drugą ciążę! Przy pierwszej nie wpadliśmy na to z mężem :p
Teraz kwestia tego czy oprawić foty w ramki czy umieścić w albumie.
Tu jest kilka fajnych propozycji
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Świetna pamiątka! Sama nie mogę się doczekać aż zajdę w drugą ciążę! Przy pierwszej nie wpadliśmy na to z mężem :p
Teraz kwestia tego czy oprawić foty w ramki czy umieścić w albumie.
Tu jest kilka fajnych propozycji
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Zorka
Większość moich koleżanek, które teraz są w ciąży zafundowały sobie właśnie taką sesję, ja o tym nawet nie pomyślałam, no ale cóż, teraz to jedynie fotomontaż można by zrobić:). ALe wiem, że swego czasu widziałam takie zdjęcia na stornce tego fotografa i wiem, ze były piękne.