Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
fiona11

Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?

Post autor: fiona11 »

Co myślicie o takiej sesji? http://adziorka.u.re.pl/blog/czytaj/26417.html a może któraś z Was miała taką sesję? Dość ciekawa pamiątka z okresu ciąży. A jakie jest Wasze zdanie?
Meduza

Re: Nowa moda - fotografia ciążowa. Co o niej sądzicie?

Post autor: Meduza »

Dla mnie super sprawa :) umacnia się wtedy więź miedzy dzieckiem rodzicami ;) można potem stworzyć taki album albo kolaż ze zdjęciami, o albo jeszcze lepiej komiks od poczęcia do narodzin ;) dziecko już na dzień dobry będzie mieć świetną pamiątkę :) z tego co wiem, można w internecie znaleźć takie internetowe komiksy gdzie można też dopisywać komentarze itp itd :) więc można od razu to komputerowo zrobić by to fajnie wyglądało ;) ja widziałam coś takiego na stronie klubu miłośników dobrej herbaty, ale nie wiem czy zdjęcia można tam wrzucać :) trzeba by było sprawdzić ;) ale pomysł jak najbardziej rewelacja ;)
Zorka

Post autor: Zorka »

Fajna sprawa, profesjonalne zdjęcia to wyjątkowa pamiatka i na takich zdjęciach wygląda się duzo lepiej niż na zrobionych przez amatora - fotografa, a ciąża czasem daje w kość naszej urodzie....
OnaUK87

Post autor: OnaUK87 »

Myślę, że to fajna sprawa, takie fotki to pamiątka na długie lata i wiadomo jak się ogląda je po jakimś czasie łezka nie jednemu rodzicowi się zakręci:) Profesjonalna sesja to zupełnie coś innego, osoba zajmująca się na co dzień zdjęciami ma inne spojrzenie na obiekty i osoby które fotografuje i wiadomo, że wychodzi to zupełnie inaczej niż nasze domowe fotki:)
Laalaa

Post autor: Laalaa »

te uwazam ze to super pomysl!
Namowilam siostre na cos takiego! Potem sesje z noworodkiem i mysle ze beda kolejne
My sie robilysmy u tego pana :-)
http://www.nawrozidis.pl/galeria/2/

A dziadkowie plakali jak dostali albumy :baby
livia

Post autor: livia »

To świetny pomysł i miła pamiątka:) ja żałuję że nie mam:( niektóre sesje są naprawdę piękne
lidka86

Post autor: lidka86 »

chciałabym mieć taką sesję brzuszkową jak byłabym w ciąży.. uważam że to świetny pomysł.. widziałam na stronach internetowych niektórych fotografów jak szukałam fotografa na nasz śłub - portfolio z takimi własnie fotkami.. strasznie mi się podobało... np. przyszła mama leżała na trawie w lesie wokół byly kartki z kalendarza rozrzucone a jedna kartka z terminem na brzuszku mamy... super to wyglądało.. zapominając o zaśmiecaniu lasu :angrywife ...
naprawde takie sesje i zdjęcia z takich sesji uważam za wspaniała pamiątke:)
dzo

Post autor: dzo »

no pamiątka fajna :) ja jak będę w ciąży to sobie strzelę taką sesję :)
Hakiruono

Post autor: Hakiruono »

No fajna. Moja siostra też wpadła na taki pomysł, ale szwagra nie było w tym czasie, więc ja robiłam za fotografa.
Laalaa

Post autor: Laalaa »

dzo pisze:no pamiątka fajna :) ja jak będę w ciąży to sobie strzelę taką sesję :)

bo czemu nie?
http://www.fotomama.pl/sesje-z-brzuszki ... 9-miesiac/

przyznam ze pani tu odwazna pokazujac piersi w necie :-)
alasowka
Jestem tu nowa :)

Post autor: alasowka »

Moim zdaniem też ok :)
Świetna pamiątka! Sama nie mogę się doczekać aż zajdę w drugą ciążę! Przy pierwszej nie wpadliśmy na to z mężem :p
Teraz kwestia tego czy oprawić foty w ramki czy umieścić w albumie.
Tu jest kilka fajnych propozycji
........ :baby

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Zorka

Post autor: Zorka »

Większość moich koleżanek, które teraz są w ciąży zafundowały sobie właśnie taką sesję, ja o tym nawet nie pomyślałam, no ale cóż, teraz to jedynie fotomontaż można by zrobić:). ALe wiem, że swego czasu widziałam takie zdjęcia na stornce tego fotografa i wiem, ze były piękne.
ODPOWIEDZ