niedrogie pampersy

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
sylwuśka
Jestem tu nowa :)

niedrogie pampersy

Post autor: sylwuśka »

gdzie kupujecie niedrogo pieluszki pampers? tylko na promocjach czy są jakieś sklepy gdzie są na stałe tańsze?
Natka92
Fajna Kobietka

Re: niedrogie pampersy

Post autor: Natka92 »

Poszukaj w ineternecie, ja często tam wyszukuję różne promocje :) A jak nie to w drogeriach również polujemy z mężem na przeceny :D
reakti

Post autor: reakti »

poszukaj w necie , na allegro albo w marketach na promocjach są , jest dużo takich miejsc gdzie możesz kupić , generalnie w marketach będzie lepiej bo możesz trafić na promocje np 2 w cenie 1 , ja tak w polo kupowałam kiedyś różne rzeczy ale teraz nie mam pojęcia jak to wygląda
joasia007
Miła Kobietka

Post autor: joasia007 »

rzeczywiscie sie udaje takie cos znalezc w marketach zwlaszcza tych duzych oraz czasami u producentow na stronie, albo w sklepikach firmowych :)
ulitka11

Post autor: ulitka11 »

Tak, najlepsze są gazetki z promocjami. Można sobie zrobić zapasy na dłuższy czas :)
blueskay
Miła Kobietka

Post autor: blueskay »

ja bardzo lubię pampersy z biedronki, są tańsze i dobre jakościowo :-) nie ma żadnych odpażeń na pupce.
ODPOWIEDZ