Nie wiem co robić! :( pomocy !!
- amelka2692
- Jestem tu nowa :)
Nie wiem co robić! :( pomocy !!
Jestem ze swoim chlopakiem dopiero 10 m-cy na poczatku mialam straszne watpliwosci zeby cos z tego wyszlo poniewaz mial opinie strasznego podrywacza i zawsze jego związki szybko się kończyly jednak zastrzegal sie ze juz z tego wyrosl i chcialby sie ustatkowac. Sprobowalam i jest Nam naprawde dobrze On o wszystkim mi zawsze mowi, zaufalam mu i widze ze mu bardzo zalezy tylko ostatnio zobaczylam cos niepokojacego. Pierwszy raz wzielam jego tel do reki i cos mnie pokusilo zeby sprawdzic jego wiadomosci
i zobaczylam wiadomosci od jakies dziewczyny ktora pisala ze chcialaby sie z nim spotkac i zeby im sie udalo odpowiedziach na szczescie nie znalazlam nic podobnego z jego strony ale nie napisal jej nic o mnie i mial do niej pretensje ze nigdy nie dotrzymuje slowa. Nie wiem jak mam to rozumieć
Boje sie poruszyć z nim ten temat i nie wiem czy bardziej boje sie tego ze dowiem się czegoś nieodpowiedniego czy tego ze będzie na mnie zly za grzebanie w prywatnych rzeczach
Pomózcie mi proszę!
nie mam pojęcia jak to rozumieć i co dalej z tym zrobić...
Re: Nie wiem co robić! :( pomocy !!
no cóż... czasem lepiej nie wiedzieć... niż wiedzieć...
może pora z nim porozmawiać...
przyznaj sie do tego że widziałaś ta wiadomość i z nim o tym pogadaj...
może pora z nim porozmawiać...
przyznaj sie do tego że widziałaś ta wiadomość i z nim o tym pogadaj...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- amelka2692
To prawda... czasem lepiej nie wiedzieć. Tylko co jeśli On nadal jest taki jaki był przed tym jak się związaliśmy?? Boję się, że mi powie ze to było dawno i nie prawda i te wiadomości nic nie znaczą tylko po to żeby się jakoś usprawiedliwić a tak naprawde nie jest...
wiesz... jeżeli nie skończył ze swoim poprzednim życiem, to chyba zecydowanie powinnaś o tym wiedzieć...
- amelka2692
Tylko kto by się do tego przyznał... Wiem że mu na mnie zależy. Bardzo długo się starał o to żebym dała mu szansę i uwierzyła w to że się zmienił... Ale stare koleżanki i tak się odzywają i nie wiadomo czy dla niego to takie obojętne... najgorsze jest to że pewnie żadnej o mnie nie powiedział i nie wiedzą że kogoś ma to normalne że beda pisać dalej...
więc tym bardziej potrzebujecie szczerej rozmowy
Pamietaj ze lepsza gorzka prawda niz slodka niewiedza,..bo bd cie dreczyla i w koncu wybuchniesz.Porozmawiaj z nim.Zagraj w otwarte karty...i zobacz jak zaeraguje.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Szczera rozmowa tu tylko pomoze. Boisz się, że będzie zły za to, że przeczytałas jego wiadomość... Ale tak jak Dziewczyny piszą wyżej, jeśli on naprawde nadal kręci z wieloma dziewczynami to po co Ci ktos taki na dłuższą metę? Może warto poznać prawdę właśnei teraz... Tłumienie tego w sobie na pewno Ci nie pomoże, bo teraz będziesz jeszcze bardziej podejrzliwa i będzie Cię to zżeralo od środka... Może warto otwarcie porozmawiać?
Where you invest your love, you invest your life...
- amelka2692
Macie racje porozmawiam z nim jak tylko będę miała okazję... Lepiej teraz póki nie będzie za późno... Dziękuję Wam za rady