Nie wiem co mam myslec.
-
Madlen1992
- Jestem tu nowa :)
Nie wiem co mam myslec.
Witam! Potrzebuje opini na pewien temat bo sama nie wiem co mam myślec...Poznałam na Fb pewnego chłopaka,bardzo mi sie spodobał. Spotkalismy się kilka razy.Z początku duzo pisalismy,ale z czasem przestał odpisywac tak czesto...Wczoraj jeszcze sie widzielismy bylo ok,ale dzis napisał ze jedzie za granice na miesiac i nawet nie przyjechal sie pozegnac:( nie wiem co mam myslec,jest mi bardzo przykro:(Boje sie ze jak popjedzie to juz calkiem zerwie kontakt ze mna...
Re: Nie wiem co mam myslec.
Nie wiem, ale wydaje mi się, że my kobiety mamy coś do wyczuwania takich spraw. Może nie każdej z nas to dobrze wychodzi, no ale cóż takie jest życie : ) Pytanie czy czujesz, że on traktuje Cie poważnie ? : )
-
Madlen1992
- Jestem tu nowa :)
No własnie problem w tym,że nie wiem juz z jednej strony jak by nie traktował mnie powaznie to by nie przyjezdzał a ma okolo 30 km do mnie,ale z drugiej strony by sie bardziej staral,odpisywał na kazdego sms-a i ogólnie wykazaywał by jakos wieksze zainteresowanie:(
W sumie mój chłopak, też często nie odpisuje na każdego sms, czasami też czuję, że mógłby wykazywać większe zainteresowanie, ale niektórzy z nich chyba już tak mają : ) Chociaż ma do mnie 80km, a i tak przyjeżdża wciąż czuję czasami, że to za mało... Jeśli coś do niego czujesz, i masz wrażenie, że on to odwzajemnia sądzę, że warto spróbować.