Nie przyjemny intymny zapach

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
ciotkastefka
Jestem tu nowa :)

Nie przyjemny intymny zapach

Post autor: ciotkastefka »

Witam drogie forumowiczki!

Otóż mam pewien problem i chciałabym prosić was o radę.

Mając lat 18 udałam się do ginekologa, gdyż miałam nie regularne cykle od 28dni po 46dni.
Otrzymałam tabletki o nazwie MIDIANA. Lekarz stwierdził również zespół jajników policystycznych i powiększenie jednego jajnika. Tabletki biorę już od tych 11 m-cy i okres się uregulował, także z tym nie ma już problemu. Byłam u niego ostatnio po pół roku czasu od pierwszej wizyty i nie ma poprawy (dalej powiększony jajnik). W dodatku ostatnio (jakieś 2 m-ce wstecz) pojawił się nie przyjemny zapach z pochwy i nie wiem czym to jest spowodowane. Lekarz na kontroli jako tako nie alarmował problemu. Proszę was o pomoc drogie forumowiczki. Co robić?

Pozdrawiam
ciotkastefka (19l.)
lidex

Re: Nie przyjemny intymny zapach

Post autor: lidex »

Prawdopodobnie masz zakażenie bakteryjne. nie wiem czemu lekarz nie zareagował;/
asdzxc

Post autor: asdzxc »

spróbuj kupić sobie kosmetyki do higieny intymnej z dodatkiem drzewka herbacianego http://www.aptekazielarska.pl/p5708-Tea-Tree-Oil-Zel-dopochwowy-z-zawartoscia-olejka-z-drzewa-herbacianego-7-tubek-po-75-g.html ewentualnie http://www.aptekazielarska.pl/p5711-Tea-Tree-Oil-Zel-myjacy-do-higieny-intymnej-z-olejkiem-z-drzewa-herbacianego-250-ml.html :woman:
pomcia

Post autor: pomcia »

Ja bym poszła jeszcze do innego lekarza jeśli doraźne środki nie pomagają.
ODPOWIEDZ