Nie mogę dojść. Nigdy nie doznałam organu.
Nie mogę dojść. Nigdy nie doznałam organu.
Cześć mam nazyczonego uprawiany seks często ponieważ prawie każdego dnia on dochodzi lecz ja nie potrafię. Mam ochote na seks jest mi dobrze podczas stosunku ale nigdy nie doznałam organu. Czemu tak jest jakieś rady?
Re: Nie mogę dojść. Nigdy nie doznałam organu.
Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz autorko czy nie ale polecam zele intymne.Ale nie takie zwykłe tylko te, które sprawiają,ze masz wieksze odczucia na łechtaczce. Żele takie sprawiają,że łatwiej można osiągnąć orgazm. Na innym temacie pisalam o libi gel. O niebo lepszy moim zdaniem od Durex o.platanal pisze:Cześć mam nazyczonego uprawiany seks często ponieważ prawie każdego dnia on dochodzi lecz ja nie potrafię. Mam ochote na seks jest mi dobrze podczas stosunku ale nigdy nie doznałam organu. Czemu tak jest jakieś rady?
A czymś się różni ten libi gel od durexa? Bo kupiliśmy sobie durexa i jestem trochę zawiedziona. Jak dla mnie nie jest to przyjemne 
Jest zdecydowanie inny! Durex o daje naprzemienne uczucie ziman i gorąca. Z kolei libi gel działa trochę inaczej. Sprawia,ze ukrwienie okolic intymnych jest lepsze i każdy dotyk odczuwasz o wiele mocniej i przyjemniej. Szczegolnie przyjemne jest przy seksie oralnym. No i dzięki temu żelowi po raz pierwszy miałam orgazm pochwowy. A wczesniej wydawało mi sie,ze to jedynie bajki.
-
kuleczkahh
- Jestem tu nowa :)
moze poczytaj o tym, jest duzo takich artykulow o tym jak poznac swoje cialo i w ogole 
Mnie przed zadowoleniem z seksu i tych najlepszych doznań blokował stres, stres przed ciążą; mimo stosowania gumek to i tak się bałam i zamiast cieszyć się chwilą, to myślałam, że wpadniemy. A jestem pewna, że przez to ponieważ jak w końcu zdecydowałam się na tabletki antykoncepcyjne to teraz wiem, co to dobry seks i orgazm. Trochę się obawiałam na początku jak się będę czuć, w końcu to hormony, ale niepotrzebnie. Te tabletki belara które biorę, mają niską zawartość hormonów, spadku libido też nie ma po nich a i okres krótszy i mniej obfity. Ja jestem zadowolona, bardzo.
-
kuleczkahh
Tak, strach przed ciaza nawet taki podswiadomy moze powodowac napiecie i stres... ale to juz kwestia pracy nad nim. 
Sama wcześniej miałam pewne problemy z osiągnięciem orgazmu . Generalnie zastanawiałam się czy coś ze mna jest nie tak, ze nie byłam w stanie osiągnąć orgazmu pochwowego, ale potem doczytałam, że tak naprawdę ponad 80% kobiet ma problem z osiągnięciem orgazmu pochwowego i wcale tutaj nie jestem wyjątkiem.
Poleca tak poza tym libi gel
Nakładacie trochę tego żelu na łechtaczkę, łechtaczka staje się bardziej pobudliwa i o wiele łatwiej mozna osiągnąc orgazm.
Poleca tak poza tym libi gel
Bo w sumie to nie ma czegoś takiego jak orgazm pochwowy. Generalnie to jest tak, że kobieta potrafi odczuwać orgazm raz delikatny, raz mocny, o różnej intensywności - i dzieje się to w ten sposób (jeśli mam trochę technicznie to objaśnić, heh) że po stymulacji łechtaczki dochodzi do orgazmu, a wtedy zaciskają się z pewną częstotliwością mięśnie pochwy. Co do żelu nie próbowałam ale przymierzałam się do zakupu jakiegoś stymulującego ale w sumie to nie wiedziałam czy zamowić sobie durex intense czy libi gel bo czytałam wcześniej wiele opinii w sieci i niektórzy chwalą jeden, niektórzy drugu.
Polecam libi gel:
Daje o wiele lepsze odczucia
Jest wydajniejszy i opakowanie jest spore, wystarczy na długo
Sprawia, ze odczucia intymne są o wiele mocniejsze
I co najważniejsze dla mnie nie powoduje pieczenia bo durex intense mnie normalnie piekł. Ale może po prostu ja tak miałam.
Daje o wiele lepsze odczucia
Jest wydajniejszy i opakowanie jest spore, wystarczy na długo
Sprawia, ze odczucia intymne są o wiele mocniejsze
I co najważniejsze dla mnie nie powoduje pieczenia bo durex intense mnie normalnie piekł. Ale może po prostu ja tak miałam.
To wszystko kwestia dobrego chłopaka - np. ja mam takiego, który jest bardzo cierpliwy i zajmuje się głównie moją przyjemnością. To też kwetsia wprawy i dogadania się z partnerem. Poznawajcie swoje ciała - powinno być potem ok.
Ja bym urozmiciła jakoś seks, może gadzetami erotycznymi z kochajsiebie.pl. Nie widzę innego wyjscia 
Z moimi byłymi partnerami też miałam takie problemy, nie miałam wgl orgazmów. Dopiero gdy zrobiłam to z moim już narzeczonym mam je za każdym razem gdy się kochamy. Robimy to nawet 10 razy dziennie. Podczas jednego stosunku potrafie mieć od 5 do 10 orgazmow i łechtaczkowych i pochwowych. To się nazywa znalezienie swojej drugiej połówki 
-
sylwiaklara
A może to jest tak, że za mało się ekscytujecie nawzajem? Spróbujcie wprowadzić coś nowego do sypialni, na przykład elementy do krępowania. Osobiście polecam SPAM który przyniesie Wam pomysły na gorące noce na najbliższy miesiąc
No i przede wszystkim na spokojnie, im bardziej będziesz się spinać, że nie masz orgazmu, tym dalej Ci do niego będzie 
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 10:14 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Spróbuj jakichś zabawek
https://sensualmadness.pl/29-stymulator-lechtaczki