Nie mam z kim pogadac

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
KarolinaS
Jestem tu nowa :)

Nie mam z kim pogadac

Post autor: KarolinaS »

Czesc wszystkim jestem tu pierwzy raz.Opowiem moja sytuacje.Jestem bardzo szczesliwa kobieta jesli chodzi o rodzine.Mam meza ktorego bardzo kocham i dwoje wspanialych dzieci ale w moje zycie wkrada sie rutyna.Odkad urodzilam dzieci siedze w domu sama i codzien to samo...sprzatanie,gotowanie,pranie i caly dzien dzieci na glowie.Nie nazekam na moje zycie tylko po prostu chcialabym czasem wyjsc do jakiejs kolezanki tak po prostu na kawe i pogadac a nie mam do kogo poniewaz mieszkam w miejscowosci mojego meza i malo osob tutaj znam.Mysle ze chosby sie mialo niewiem jak szczesliwa rodzine to kazda kobieta potrzebuje tej damskiej przyjazni...czy ktos ma jeszcze taka sytuacje jak ja?
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Nie mam z kim pogadac

Post autor: elzbieta45 »

tak masz racje kazdy potrzebuje pogaduch . Jesli chcesz mozemy popisac na meila wiesz zawsze to cos . Pozdrawiam
Mokate

Post autor: Mokate »

Nie jesteś odosobniona. Ja również nie mam koleżanki z którą mogłabym napić się kawy i po prostu pogadać o głupotach. Kocham męża i syna, jednak czasami chciałabym towarzystwa kobiecego.
Nataśka

Post autor: Nataśka »

Ja niedawno przeprowadziłam się na jakiś czas do innej miejscowości.tu też nie mam żadnych znajomych :/ Wyobrażam sobie co czujesz,bo mój dzień wygląda podobnie :/
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Znam to uczucie dopóki byłam uwiązana tylko dziećmi bo malutkie czułam siė jak odludek teraz wychodzę wieczorami ale to nie to samo co przedtem
elzbieta45
Kobietka Expert

miasto ma to do siebie ze mozna wyjsc do kawiarni ,kina czy teatru . Ja mieszkam na wsi i tu nic niema mimo ze teraz mam juz dzieci nastolatki i mogłabym wyjsc ale nie mam gdzie bo tu nie ma gdzie .Wiec swoj czas spedzam w domu a kontakt z ludzmi to internet . duzo jest osob samotnych gdzie chcialo by pogadac
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Ja mieszkam w mieście i to nie małym ale mimo to często wieczory spędzam samotnie... nie mam faceta a koleżanki w moim wieku mają mężów, dzieci więc co innego im teraz w głowie... niestety najczęściej przypominają sobie o mnie tylko, jak coś im potrzeba :)
elzbieta45
Kobietka Expert

tez narazie mieszkam sama z dziecmi i tez mi zostaje internet
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Ja mieszkam w małym miasteczku tyle że bardzo się zraziłam do coniektórych koleżanek i nie chce mi sie z nimi spędzać czasu
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Dokładnie Armigor mam to samo :) wątek wrednych pseudo-koleżanek był już poruszany :)
mimka31

Post autor: mimka31 »

Masjaa pisze:Dokładnie Armigor mam to samo :) wątek wrednych pseudo-koleżanek był już poruszany :)
ja mam tak samo więc jest nas na pocieszenie więcej i możemy pisać między sobą
Natalia Sabała
Miła Kobietka

Post autor: Natalia Sabała »

KarolinaS pisze:Czesc wszystkim jestem tu pierwzy raz.Opowiem moja sytuacje.Jestem bardzo szczesliwa kobieta jesli chodzi o rodzine.Mam meza ktorego bardzo kocham i dwoje wspanialych dzieci ale w moje zycie wkrada sie rutyna.Odkad urodzilam dzieci siedze w domu sama i codzien to samo...sprzatanie,gotowanie,pranie i caly dzien dzieci na glowie.Nie nazekam na moje zycie tylko po prostu chcialabym czasem wyjsc do jakiejs kolezanki tak po prostu na kawe i pogadac a nie mam do kogo poniewaz mieszkam w miejscowosci mojego meza i malo osob tutaj znam.Mysle ze chosby sie mialo niewiem jak szczesliwa rodzine to kazda kobieta potrzebuje tej damskiej przyjazni...czy ktos ma jeszcze taka sytuacje jak ja?
Ja też. :cry:
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

znam to uczucie... ja jestem bardzo zależna od relacji z ludźmi, zagaduję więc sąsiadów (i sąsiadki ;)), panie w sklepie, forum też pomaga. mam nadzieję, że uda ci się poznać kogoś realnego, może podczas spaceru z dziećmi? Powodzenia!
Magda18118

Post autor: Magda18118 »

Ja mam dokładnie tak samo też bym chciała wyjść z jakąś koleżanką na kawe i pogadać a tak to nie mam z kim i też się czuję bardzo samotna.
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Kochane zawsze możemy mieć kontakt na forum :) a to też już sporo daje :)

Na mnie możecie liczyć :)
oOosylwiaoOo

Moja najlepsza przyjaciółka mieszka teraz w Warszawie. Sama wiem co to jest za ból jak się nie ma znajomych i nie ma z kim wyjść na spacer/kawę.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak to prawda moja mieszka 50km i tez bardzo zadko sie widujemy przyjazn z młodosci . a tu jestesmy mozemy pogadac zwierzyc sie czy tez posmiac sie zawsze to cos
oOosylwiaoOo

Dokładnie ;) Lepsze to niż nic :)
G****

Post autor: G**** »

Czasem nawet lepiej tutaj pogadać ;) nie martwcie się dziewczyny mam taka sama sytuację. Przeprowadzilam się do męża, poznałam taka Sylwie ;) ale okazała się fałszywa... Ale mam za to was kobietki kochane :kiss2
elzbieta45
Kobietka Expert

zanna456 to ma takie przejscia kazda z nas ja tez tu gdzie obecnie mieszkam poznalak kobiete ktora okazala sie bardzo fałszywa dlatego postanowiłam czas spedzac w domu i wole tu posiedziec i popisac z WAMI
oOosylwiaoOo

zanna456 pisze:Czasem nawet lepiej tutaj pogadać ;) nie martwcie się dziewczyny mam taka sama sytuację. Przeprowadzilam się do męża, poznałam taka Sylwie ;) ale okazała się fałszywa... Ale mam za to was kobietki kochane :kiss2
Mam nadzieję, że nie masz urazu do tego imienia :D Heh :) bo mi ciężko je zmienić :D Ale ona na pewno nie miała drugiego takiego jak ja :D Więc mogę być spokojna :) heh :)
elzbieta45
Kobietka Expert

Sylwia to ładne imie
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

KarolinaS mam podobnie jak Ty, tylko dzieci nie mamy.
Od ponad roku mieszkam w miejscowości swojej drugiej połówki i jedyne z kim mogę pogawędzić, to sami mężczyźni. :lol: Mam tu jedną koleżankę, ale nie widujemy się często. Wszystkie teraz mieszkają setki km ode mnie, więc brakowało takich "babskich" i szczerych pogaduszek. ;)

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

takie niestety sa nastepstwa przeprowadzek
Ankara 25
Miła Kobietka

Post autor: Ankara 25 »

KOCHANA a ja zapraszam do mnie na gg podaje nr 22170462 mozesz napisac do mnie zapisze Twoje gadu i bedziemy mialy staly kontakt a to juz zawsze cos.. osobiscie wole gg niz forum bo mam je w tele i wiesz czesciej na nim jestem szczegolnie wieczorami a ze mam malego synka to w dzien srednio z moim czasem napisz do mnie ejsli mas zochote pozdrawiam
ODPOWIEDZ