Nie mam z kim pogadac
Nie mam z kim pogadac
Czesc wszystkim jestem tu pierwzy raz.Opowiem moja sytuacje.Jestem bardzo szczesliwa kobieta jesli chodzi o rodzine.Mam meza ktorego bardzo kocham i dwoje wspanialych dzieci ale w moje zycie wkrada sie rutyna.Odkad urodzilam dzieci siedze w domu sama i codzien to samo...sprzatanie,gotowanie,pranie i caly dzien dzieci na glowie.Nie nazekam na moje zycie tylko po prostu chcialabym czasem wyjsc do jakiejs kolezanki tak po prostu na kawe i pogadac a nie mam do kogo poniewaz mieszkam w miejscowosci mojego meza i malo osob tutaj znam.Mysle ze chosby sie mialo niewiem jak szczesliwa rodzine to kazda kobieta potrzebuje tej damskiej przyjazni...czy ktos ma jeszcze taka sytuacje jak ja?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Nie mam z kim pogadac
tak masz racje kazdy potrzebuje pogaduch . Jesli chcesz mozemy popisac na meila wiesz zawsze to cos . Pozdrawiam
Nie jesteś odosobniona. Ja również nie mam koleżanki z którą mogłabym napić się kawy i po prostu pogadać o głupotach. Kocham męża i syna, jednak czasami chciałabym towarzystwa kobiecego.
Ja niedawno przeprowadziłam się na jakiś czas do innej miejscowości.tu też nie mam żadnych znajomych :/ Wyobrażam sobie co czujesz,bo mój dzień wygląda podobnie :/
Znam to uczucie dopóki byłam uwiązana tylko dziećmi bo malutkie czułam siė jak odludek teraz wychodzę wieczorami ale to nie to samo co przedtem
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
miasto ma to do siebie ze mozna wyjsc do kawiarni ,kina czy teatru . Ja mieszkam na wsi i tu nic niema mimo ze teraz mam juz dzieci nastolatki i mogłabym wyjsc ale nie mam gdzie bo tu nie ma gdzie .Wiec swoj czas spedzam w domu a kontakt z ludzmi to internet . duzo jest osob samotnych gdzie chcialo by pogadac
Ja mieszkam w mieście i to nie małym ale mimo to często wieczory spędzam samotnie... nie mam faceta a koleżanki w moim wieku mają mężów, dzieci więc co innego im teraz w głowie... niestety najczęściej przypominają sobie o mnie tylko, jak coś im potrzeba 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tez narazie mieszkam sama z dziecmi i tez mi zostaje internet
Ja mieszkam w małym miasteczku tyle że bardzo się zraziłam do coniektórych koleżanek i nie chce mi sie z nimi spędzać czasu
Dokładnie Armigor mam to samo
wątek wrednych pseudo-koleżanek był już poruszany 
-
mimka31
ja mam tak samo więc jest nas na pocieszenie więcej i możemy pisać między sobąMasjaa pisze:Dokładnie Armigor mam to samowątek wrednych pseudo-koleżanek był już poruszany
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Ja też.KarolinaS pisze:Czesc wszystkim jestem tu pierwzy raz.Opowiem moja sytuacje.Jestem bardzo szczesliwa kobieta jesli chodzi o rodzine.Mam meza ktorego bardzo kocham i dwoje wspanialych dzieci ale w moje zycie wkrada sie rutyna.Odkad urodzilam dzieci siedze w domu sama i codzien to samo...sprzatanie,gotowanie,pranie i caly dzien dzieci na glowie.Nie nazekam na moje zycie tylko po prostu chcialabym czasem wyjsc do jakiejs kolezanki tak po prostu na kawe i pogadac a nie mam do kogo poniewaz mieszkam w miejscowosci mojego meza i malo osob tutaj znam.Mysle ze chosby sie mialo niewiem jak szczesliwa rodzine to kazda kobieta potrzebuje tej damskiej przyjazni...czy ktos ma jeszcze taka sytuacje jak ja?
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
znam to uczucie... ja jestem bardzo zależna od relacji z ludźmi, zagaduję więc sąsiadów (i sąsiadki
), panie w sklepie, forum też pomaga. mam nadzieję, że uda ci się poznać kogoś realnego, może podczas spaceru z dziećmi? Powodzenia!
-
Magda18118
- Jestem tu nowa :)
Ja mam dokładnie tak samo też bym chciała wyjść z jakąś koleżanką na kawe i pogadać a tak to nie mam z kim i też się czuję bardzo samotna.
-
oOosylwiaoOo
Kochane zawsze możemy mieć kontakt na forum
a to też już sporo daje 
Na mnie możecie liczyć
Na mnie możecie liczyć
-
oOosylwiaoOo
Moja najlepsza przyjaciółka mieszka teraz w Warszawie. Sama wiem co to jest za ból jak się nie ma znajomych i nie ma z kim wyjść na spacer/kawę.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak to prawda moja mieszka 50km i tez bardzo zadko sie widujemy przyjazn z młodosci . a tu jestesmy mozemy pogadac zwierzyc sie czy tez posmiac sie zawsze to cos
-
G****
Czasem nawet lepiej tutaj pogadać
nie martwcie się dziewczyny mam taka sama sytuację. Przeprowadzilam się do męża, poznałam taka Sylwie
ale okazała się fałszywa... Ale mam za to was kobietki kochane 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zanna456 to ma takie przejscia kazda z nas ja tez tu gdzie obecnie mieszkam poznalak kobiete ktora okazala sie bardzo fałszywa dlatego postanowiłam czas spedzac w domu i wole tu posiedziec i popisac z WAMI
-
oOosylwiaoOo
Mam nadzieję, że nie masz urazu do tego imieniazanna456 pisze:Czasem nawet lepiej tutaj pogadaćnie martwcie się dziewczyny mam taka sama sytuację. Przeprowadzilam się do męża, poznałam taka Sylwie
ale okazała się fałszywa... Ale mam za to was kobietki kochane
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Sylwia to ładne imie
KarolinaS mam podobnie jak Ty, tylko dzieci nie mamy.
Od ponad roku mieszkam w miejscowości swojej drugiej połówki i jedyne z kim mogę pogawędzić, to sami mężczyźni.
Mam tu jedną koleżankę, ale nie widujemy się często. Wszystkie teraz mieszkają setki km ode mnie, więc brakowało takich "babskich" i szczerych pogaduszek. 
Od ponad roku mieszkam w miejscowości swojej drugiej połówki i jedyne z kim mogę pogawędzić, to sami mężczyźni.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
takie niestety sa nastepstwa przeprowadzek
KOCHANA a ja zapraszam do mnie na gg podaje nr 22170462 mozesz napisac do mnie zapisze Twoje gadu i bedziemy mialy staly kontakt a to juz zawsze cos.. osobiscie wole gg niz forum bo mam je w tele i wiesz czesciej na nim jestem szczegolnie wieczorami a ze mam malego synka to w dzien srednio z moim czasem napisz do mnie ejsli mas zochote pozdrawiam