Nie do końca zaplanowany wyjazd
Nie do końca zaplanowany wyjazd
Jestem tu trochę męskim intruzem... ale jak każdy facet nie poradzę sobie bez pomocy kobiet. Tym razem nie jest inaczej.
Moja dziewczyna lubi podróżować. Chciałbym zrobić jej niespodziankę, kupić dwa bilety na lot do Francji/Włoch/Hiszpani i nic więcej nie planując, lecieć tam na weekend. Myślicie, że to dobry pomysł? Na jak długo przez wylotem moja luba powinna się o tym dowiedzieć? Dzień Kobiet w tym roku wypada w piątek - czy to dobry pomysł na prezent?
Moja dziewczyna lubi podróżować. Chciałbym zrobić jej niespodziankę, kupić dwa bilety na lot do Francji/Włoch/Hiszpani i nic więcej nie planując, lecieć tam na weekend. Myślicie, że to dobry pomysł? Na jak długo przez wylotem moja luba powinna się o tym dowiedzieć? Dzień Kobiet w tym roku wypada w piątek - czy to dobry pomysł na prezent?
Re: Nie do końca zaplanowany wyjazd
Jasne że to dobry pomysł a loty zabukuj sobie na expedia . com
http://www.motorcentrum-suzuki.pl/jazdy_testowe.html
Pomysł najlepszy!Ja uwielbiam takie niespodzianki,a do tego kocham Włochy:)Często z mężem tam bywamy,wymarzone dla zakochańców są.Twoja dziewczyna na pewno się ucieszy;)
-
bluszcz
Bardzo fajny pomysł - ale radzę wiedzieć, gdzie jest na miejscu jakiś hotel, w którym przenocujecie
Ale niespodzianka powinna jej się bardzo spodobać 
-
roszpunka.91
- Jestem tu nowa :)
muszę wysłać mojego lubego na korepetycje do Ciebie 
Pomysł pierwszorzędny! Też tak chcę! 
mój facet też kiedyś zrobił mi taką niespodziankę, ale nie w dzień kobiet tylko z okazji urodzin, wszystko zgrabnie zaplanował, atrakcje, noclegi i transport a ja na prawdę nawet się nie zorientowałam, że on coś kombinuje 
No do Francji bez noclegu... fiu,fiu podziwiam.
-
bluszcz
Pochwal się jak wyszło!!!Kojag pisze:Jestem tu trochę męskim intruzem... ale jak każdy facet nie poradzę sobie bez pomocy kobiet. Tym razem nie jest inaczej.
-
Amaretto
Myślę, że to fajny pomysł. Ale osobiście wybrałabym bliższe rejony - tak aby nie napatoczyć się na żadną nieprzyjemną niespodziankę w związku z niezaplanowaną podróżą.
Pięknie i romantycznie jest na przykład nad naszym polskim morzem - szczególnie wiosną gdy morska przyroda budzi się do życia w w powietrzu jest mnóstwo zdrowego jodu.
Polecam wynająć jakieś dobre apartamenty w Świnoujściu.
Byłam tam parę lat temu i bardzo miło wspominam pobyt. Miła miejscowość i mnóstwo ciekawych miejsc do odwiedzenia
Pięknie i romantycznie jest na przykład nad naszym polskim morzem - szczególnie wiosną gdy morska przyroda budzi się do życia w w powietrzu jest mnóstwo zdrowego jodu.
Polecam wynająć jakieś dobre apartamenty w Świnoujściu.
Byłam tam parę lat temu i bardzo miło wspominam pobyt. Miła miejscowość i mnóstwo ciekawych miejsc do odwiedzenia
-
ola.nowik
Ja też nie lubię planowanych wyjazdów z biura podróży. Wolę znaleźć na własną rękę np. tanie loty do Pekinu, potem jakiś fajny hotelik przez internet zarezerwować, poczytać nieco o kraju, mieście, itp. no i polecieć i bawić się świetnie. Takie wyjazdy zawsze są najlepsze 
Ostatnio zmieniony pn lis 11, 2013 9:20 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
Ja kupiłam właśnie bilety na urodziny mojego narzeczonego do Barcelony!:) Jeszcze nic nie wie...powiem mu 2 dni przed;) Zabookuje hostele na te 3 noclegi na SPAM (10 % teraz płacę) i przygotuję plan wycieczki - sama jestem rozpromieniona!:) Dam Wam znać jak wyszło;)
Ostatnio zmieniony wt mar 25, 2014 4:53 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
"Żyj każdym dniem, jakby miał być tym ostatnim!"
A co bedzie jak narzeczonemu cos wypadnie i nie bedzie mogl z Toba pojechac?Camille86 pisze:Ja kupiłam właśnie bilety na urodziny mojego narzeczonego do Barcelony!:) Jeszcze nic nie wie...powiem mu 2 dni przed;) Zabookuje hostele na te 3 noclegi na SPAM (10 % teraz płacę) i przygotuję plan wycieczki - sama jestem rozpromieniona!:) Dam Wam znać jak wyszło;)
To troche wg mnie ryzykowny wyjazd.
Jak mu wypadnie, to znaczy, że nic nie warty koleś
Żartuję oczywiście
ja zawsze bałam się organizować takie złożone niespodzianki właśnie ze względu na takie ryzyko... Niezaplanowany wypad do restauracji to max, na co mnie stać ;p
Spontaniczne wyjazdy są najlepsze moim zdaniem, chociaż zawsze może zdarzyć się coś nieprzewidzianego, no ale jak przygoda to przygoda
Wynajem busów - Laurico
Heh, w dzisiejszych czasach nie każdego stać na taką spontaniczność. W końcu tyle rzeczy ma się na głowie.
Stacja kontroli pojazdów - Witkowicka54.pl
Kapitalna sprawa takie niespodzianki. Rzadko się zdarzają, ale jeśli już to pamięta się je na całe życie.
Sieraków Domki - wezaj.pl